Ikke alvorlig for Peltier og Warnock

Lee Peltier har måttet sy fem sting, mens Stephen Warnock er blitt syk. Ny treningskamp for reservene. Legendene spiller i Glasgow i kveld.

Smell i kneet for unggutt
Det så stygt ut da Lee Peltier ble båret av banen etter fire minutter i gårsdagens skuffende 1-4 tap for reservene mot Newcastle.  Etter en rask tur på sykehus kunne en imidlertid konstantere at den unge allrounderen behøvde fem sting ved kneet for å bøte på et kraftig sår.  Det er likevel ikke ventet at Peltier, som spilte høyreback, vil være ute lenge med skaden. 
En Stephen Warnock som tydelig ikke var seg selv på venstrebacken, ble byttet ut etter 35 minutter.  Gary Ablett sa i etterkant til liverpoolfc.tv at scouseren var blitt byttet ut fordi han følte seg uvel.


Reservene mot Wolves
Gary Ablett har ikke fått noen god start som reservelagstrener, med strake tap mot Manchester City og Newcastle i åpningen.  Med færre ligakamper enn vanlig er det også ventet at de røde vil involvere seg i flere treningskamper for å holde formen oppe hos de som banker på døra til førstelagstroppen.  Et slikt oppgjør er nå bestemt til tirsdag 14.november, da man spiller mot Wolverhampton på gamle ærverdige Molineux.


Dalglish & Co på engelsk tv
Kanalen Five viser i kveld direkte en kamp mellom gamle storspillere fra Celtic og Liverpool, i Glasgow.  Kampen er ment som veldidighet til flere formål, bl.a. kreftsaken hvor Marina Dalglish er frontfigur.  Kenny Dalglish, Ian Rush og Alan Hansen er blant de spillerne som har lovet å stille opp.  Sendingen starter kl 20.30, med avspark kl 20.45.