Ikke mer Tyskland for Hamann

Dietmar Hamann gjør det klart at hans landslagskarriere er slutt. Kraft kan ha vært nære kjøp av Liverpool FC. Uavgjort igjen for Medjani. Ludovic Guily igjen linket.

60 landskamper for Didi
Didi Hamann var på det tyske finalelaget som i 2002 tapt for Brasil.  I årets VM, på hjemmebane, ble imidlertid ikke den rutinerte midtbanespilleren funnet verdig en plass i troppen.  Hamann bekrefter dermed at hans landslagskarriere er over.  Han spilte 60 ganger for Tyskland, og scoret 5 mål.  Ved siden av å være den eneste røde som har spilt en VM-finale ved siden av Roger Hunt, vil Didi bli husket som mannen som scoret det siste offisielle målet på Wembley.

- Det var ingen stor overraskelse at jeg ikke var i troppen, forklarer Hamann.  – Jeg har ikke snakket med manageren på de siste tre månedene slik at jeg regnet ikke med at det var særlig sjanse for at jeg kom med.

- Det betyr slutten for meg internasjonalt.  Jeg er 32 år nå og dette ville blitt min siste turnering.

- Jeg er ikke mer skuffet fordi turneringen er i Tyskland enn om den hadde vært et annet sted.  Jeg trivdes i Japan og Frankrike like mye som jeg ville gjort noe annet sted.  Nå vil jeg kun se VM på fjernsyn, selv om jeg vil reise til Munchen for å overvære den første kampen.


Kraft ønsker å kjøpe europeisk klubb
Det ble dokumentert at representanter for den mektige Kraft familien i USA var på Anfield sist vinter.  Rick Parry ble før det observert på en kamp i Boston, hvor Kraft eier både New England Patriots (amerikansk fotball) og New England Revolution hvor den tidligere røde Steve Nicol er trener.

I et radiointervju i Boston bekrefter Jonathan Kraft at man gjerne vil invistere i Europa, og at man i desember var nære ved å kjøpe en klubb i Premier League.

- Vi var veldig nærme å kjøpe en klubb i Premier League.  Veldig nærme, sier Kraft.  – Vi liker å investere.  Vi liker å se framover, og ser et spennende potensial ved å eie en fotballklubb i Europa.

- Jeg har snakket med min far(bildet) om det, og vi er blitt enige om å være offensive i våre forsøk på å handle.

En må kunne forvente at Kraft snakker om Liverpool i forhold til den klubben man nesten kjøpte.  Hvorvidt det er muligheter for at forhandlinger kan gjenopptas er foreløpig ikke kommentert på noen av sidene.


Medjani & Co ga igjen bort ledelsen
I den kjente turneringen i Toulon, for U20 landslag, spilte Frankrike 1-1 mot Nederland.  Utlånte Carl Medjani spilte igjen hele kampen som kaptein i midtforsvaret, etter at man i likhet med kampen mot Mexico ga fra seg ledelsen.  Alle kampene i denne gruppen har endt uavgjort, før Frankrike avslutter gruppespillet mot Columbia i dag.


Rykter om Guily
Tabloidavisen Daily Mirror skriver i dag at Ludovic Giuly skal være aktuell for en overgang til Liverpool for £3M.  Spilleren som fyller 30 år i sommer har et år igjen av sin kontrakt, og mens han ønsker en kontraktforlengelse på to år skal Barcelona bare være villig til å gi ham ett år.

Daniel Alves hos Sevilla er en annen høyrekant som Liverpool er blitt linket til i det siste, men siden Thierry Henry valgte å bli i Arsenal kan det være at Barcelona nå setter inn flere muskler på å sikre seg brasilianske Alves.