Ingen avgjørelse om Fowler enda

Rafa har enda ikke tatt en avgjørelse om fremtiden til Fowler. Zenden ute for resten av sesongen. Hamann klar igjen til Bolton.

Fowler scoret mot WBAPå dagens pressekonferanse på Melwood gjorde Rafa Benitez det klart at han enda ikke har tatt en avgjørelse på om de skal beholde Robbie Fowler eller ei utover denne sesongen.

På spørsmål fra journalistene svarte manageren diplomatisk at Fowler enten blir eller får beskjed om å lete etter ny klubb. Han la til at både formen (les: målene) og det fysiske nivået kom til å avgjøre.

Rafa understreket imidlertid at de totalt sett var fornøyd med å ha hentet inn spissen. Han har snakket med Robbie og understreket nettopp det ovenfor spilleren. Liverpool kommer imidlertid til ikke til å forhaste seg i saken. Rafa har tidligere antydet at de kommer til å forsøke å få unnagjort mest mulig transferaktivitet før VM begynner, og har sikkert i bakhodet at det er en kabal som skal gå opp.

- Vi må komme til en avgjørelse. Men Robbie vet hvordan vi tenker og jobber hardt for å bygge seg opp igjen rent fysisk som fotballspiller. På banen vet vi at han er en meget god spiss og avslutter.

Zenden ute resten av sesongen
På pressekonferanse opplyste Rafa videre at Zenden ikke blir klar før om en måned. Det betyr at nederlenderen ikke kommer til å spille mer for oss denne sesongen. Traore og Agger er heller ikke i troppen til Bolton. Didi Hamann er imidlertid tilbake og kan være aktuell søndag.

Benitez var fornøyd med å ha Steven Gerrard tilbake igjen, men understreket at alle hadde gjort en god mot WBA og sa at han måtte se på hvordan han kom til å bruke spillerne i de siste kampene av sesongen. Han trodde denne helgen kom til å bli avgjørende med tanke om muligheten til å hente inn United. De spiller som kjent mot Arsenal, mens vi er avhengig av tre poeng mot Bolton. Som vanlig forventet han en fysisk kamp mot laget fra Reebok Stadium.

På spørsmål om ny stadion gjorde han det klart at Liverpool var avhengig av å holde tritt med de andre toppklubbene på området. Han mente et større anlegg også var nødvendig for å generere mer penger til kjøp av spillere.