Ingen røde seire

Fire Liverpool-spillere involvert i landskamper, uten at det verken ble seire eller mål. Kampen mot Lincoln er utsolgt.

Bellamy kaptein
Craig Bellamy spilt en god kamp i de 72 minuttene han var på banen, da både Wales og Bulgaria sløste med sjansene i kampen som endte 0-0 i Cardiff.  Craig var kaptein i noen minutter etter at Ryan Giggs ble byttet ut.

Pepe Reina fikk en sjelden start da Spania spilte i Island, og Liverpools keeper holdt nullen gjennom 90 minutter.  Luis Garcia spilte 1.omgang, hvor han pådro seg et gult kort, mens Xabi Alonso vil komme uthvilt hjem til Merseyside etter å ha sittet på benken i hele det målløse oppgjøret.

Florent Sinama-Pongolle spilte 2.omgang da Frankrike U21 tapte 1-0 hjemme mot Belgia.

England U21 spilte 2-2 i en EM-kamp mot Moldova.  Utlånte Scott Carson var mellom stengene i hele kampen.

Reservelag til Lincoln
Lincoln melder om fullt hus når Liverpool tar med et lag til Sincil Bank på onsdag kveld.  Kampen er en del av overgangen for Jack Hobbs til Anfield.  Hobbs er selv ventet å spille på hva som i hovedsak vil bli et reservelag, men kanskje vil Rafael Benitez gi matchtrening spillere som Fabio Aurelio og Robbie Fowler dersom sistnevnte blir friskmeldt.