Intet bud på Raul

Real Madrid bekrefter i dag at Liverpool ikke har lagt inn noe bud på Raul. Samtidig siteres klubbens fotballdirektør på at han vil forsøke å hente Steven Gerrard til Madrid.

Real Madrid opplyser i dag at de ikke har mottatt noe bud fra Liverpool på spissen Raul. Stjernespissen har blitt linket til Anfield flere ganger det siste året, men en overgang til de røde virker nå lite sannsynlig. I alle fall bekrefter Reals sportsdirektør, Emilio Butragueno, at det ikke har vært noen kontakt med Merseyside-klubben overhodet.

- Ingen har forespurt oss om Raul. Han er en rollemodell og går foran med et godt eksempel for alle her. Han har blitt kritisert en del i det siste, men han er en konkurransemann som vil komme sterkere tilbake og hjelpe laget, siteres Butragueno på Madrid-klubbens offisielle nettside.

- Raul trenger tid til å finne tilbake til formen, men han er ikke ferdig som fotballspiller. Han har den rette innstillingen, og vil komme tilbake, legger han til.

Real vil prøve seg på Gerrard
I stedet for å selge spillere til Liverpool, vil Real Madrid heller prøve seg med et frekt bud på Anfield-klubbens kaptein, Steven Gerrard. Det sier i alle fall klubbens fotballdirektør, Benito Floro, til den spanske avisen Marca.

- Jeg anbefaler at vi prioriterer kjøp av en sterk spiss som Adriano, og en midtbanespiller i toppklassen i tilfelle Zidane forlater klubben. Gerrard er mannen jeg har øremerket. En spiller som klubben også har vurdert tidligere, siteres Floro.