Investorjakten står på stedet hvil

Selv om dagens mediestorm indikerer det motsatte, har Liverpool FC tilsynelatende ikke kommet noe lenger i jakten på nye investorer. Victor frir til Rafa. Crewe-kamp bekreftet.

Liverpool Echo skriver i ettermiddag at Liverpool FC ikke er nærmere noen løsning i jakten på nye investorer, trass i dagens melding fra klubbens styre. Chris Bascombe skriver at klubben var tvunget til å komme med dagens redegjørelse som en følge av interessen fra spanske Juan Villalonga.

Dette betyr at dagens uttalelse fra styret på ingen måte signaliserer at jakten på nye investorer er over. Juan Villalonga vil i følge Liverpool Echo ikke lykkes med sitt forsøk på å kjøpe seg inn i Liverpool FC, selv om spanjolen har kontaktet klubben i håp om å få i stand en avtale.

Liverpools ledelse er lovpålagt å bekrefte når samtaler om oppkjøp har funnet sted, og dagens melding fra styret kommer som en direkte følge av henvendelsene fra Villalonga i helgen. Dagens rapporter i ulike medier, om at Liverpool nå er nærmere å få til en avtale med en ny investor enn noen gang, synes derfor premature.

- På grunn av hendelsene i helgen var vi pålagt å komme med en uttalelse og å tilskrive våre aksjeeiere. Det er en formell handling, men situasjonen rundt dette med investeringer er ikke forandret, bekrefter daglig leder Rick Parry til lokalavisen.

Victor håper på overgang
Uttalelser fra Deportivo La Corunas midtbanespiller Victor tyder på at han ergrer seg over at det ikke ble noe av overgangen til Liverpool under transfervinduet i januar. Victor var svært nær en overgang, men til slutt la den spanske klubbens president hindringer i veien for en transfer. Nå skal Victor ha fortalt en spansk TV-stasjon at han håper Liverpool viser ny interesse for hans tjenester til sommeren.

- Det er en mulighet for at jeg kan komme til å spille for Liverpool i fremtiden. Jeg var nær ved å skrive under for dem i januar, men klubbpresidenten stilte krav som ikke kunne innfris. Jeg vet eksakt hva som skjedde, men kan ikke si det, forteller Victor.

29-åringens kontrakt med den spanske klubben løper ut ved sesongslutt, og han er således tilgjengelig på Bosman-overgang.

Liverpool bekrefter at de skal møte Crewe
I går kunne vi fortelle at Liverpool spiller preseason-kamp mot Crewe Alexandra på Gresty Road 22.juli. I dag har Liverpool FC også bekreftet dette, og samtidig opplyser klubben at detaljene omkring billettsalget til denne kampen vil bli offentliggjort på liverpoolfc.tv så snart dette er klart.