Israel med sikkerhetsgarantier

Den israelske sportsministeren lover at sikkerheten i Tel Aviv vil være av ”høyeste standard”. Aurelio har vært plaget av leggskaden lenge. Legends til topps i Masters-turneringen.

Israelske myndigheter har i dag lovet at sikkerheten i forbindelse med Liverpools bortekamp mot Maccabi Haifa vil være av "den høyeste standard”.

Dette kommer i etterkant av at Rafael Benitez har slått fast at det ikke kommer på tale å reise til Midtøsten for å spille fotball så lenge Israel er i væpnet konflikt med Hizbollah.

Liverpool FC skal frykte at spillerhotellet skal bli et terrormål under et eventuelt opphold i Tel Aviv. UEFA skal ta en endelig avgjørelse i spørsmålet om kampsted på onsdag.

I et brev til UEFA skal Israels sportsminister, Ophir Paz-Pinesr ha skrevet følgende: 

”Israel vil besørge all nødvendig sikkerhet for alle besøkende klubber, deres ledere og spillere, samt dommere, i forbindelse med kamper i UEFAs regi i landet”.

Aurelio har slitt med leggskaden lenge
Liverpool Echo avslører i dag at Fabio Aurelios skade ikke oppstod i lørdagens kamp mot Kaiserslautern. Den ble derimot betydelig forverret da. Brasilianeren skal ha slitt med den samme leggskaden helt siden han ankom Liverpool.

Liverpool til topps i Masters
Liverpools legender gikk til topps i Northwest Masters-turneringen i Manchester søndag kveld. I gruppespillet banket de i tur og orden Manchester City 4-3, Manchester United 3-2 og Everton 4-3. I finalen ble Manchester City slått med solide 7-3. John Durnin ble turneringens toppscorer med 5 mål, mens Jan Mølby ble kåret til turneringens beste spiller.