Jerzy Dudek takker for hjelp

Liverpools keeper sender en varm tanke til alle som hjalp til med å finne igjen polakkens medaljer. Tradisjonelt Premier League opplegg med Canal+.

Takker politi, Echo og fans
Jerzy Dudek sier til Liverpools hjemmeside at han vil være evig takknemlig til de som bidro til at keeperhelten har fått igjen mesteparten av hans dyrebare eiendeler, som ble stjålet fra ham tidligere i sommer da 32-åringen var på ferie.  Blant alt det verdifulle som var borte var medaljen fra Champions League triumfen i Istanbul.

- Jeg ønsker å sende en stor takk til politiet på Merseyside som var så hjelpsomme under en vanskelig tid for meg.  Det er ikke hyggelig å tenke på at folk har vært inne i huset ditt og tatt det som tilhører deg, inkludert medaljen fra Champions League og også andre medaljer.  Ærlig talt så trodde jeg aldri at jeg ville få dem tilbake.

- Jeg vil også takke avisen Liverpool Echo, siden de skrev om saken og lagde store overskrifter om tyveriet, og jeg tror det hjalp med å få tilbake mesteparten av det som ble borte.

- Jeg var på ferie sammen med noen venner i min hjemby i Polen da de gode nyhetene kom.  Jeg bare skrek ut ”ja, ja, ja”, og alle rundt meg spurte hva jeg holdt på med.  ”De har funnet mine medaljer”, skrek jeg.  Det var et stort øyeblikk.

- Jeg kom hjem en uke senere og politiet leverte tre store ekser med eiendeler.  Til og med mitt kamera var der, som tyvene hadde brukt til å ta bilder av seg selv med!

- Det faktum at noen fans skrev til meg og sendte e-mailer forteller alt om denne klubben og dens supportere.  Jeg fikk e-mailer fra fans som fortalte at de ville søke rundt på nettet for å se om noen prøvde å selge mine medaljer eller trøyer.  Liverpool-fans vil alltid støtte deg.

- Til slutt vil jeg bare gjenta takken til Merseyside Police, Liverpool Echo og enhver supporter som hjalp meg gjennom denne forferdelige tiden.


Inntil syv helgekamper live
I en pressemelding fra Canal+ bekrefter kanalen at man vil følge samme spor som forrige sesong.  Kanalen vil vise inntil fire kamper direkte hver lørdag, som i hovedsak vil være kl 13.45, kl 16.00 (to kamper) og kl 18.15.  I tillegg vil man fortsette med å sende to kamper i opptak lørdag kveld.  På søndag vil det være kamp kl 17.00, samt av og til en tidligere kamp, som regel kl 14.30.  En del mandager vil det også være kamp kl 21.00, slik at en vil vise opptil ni kamper over en helgerunde.

Sendingene vil starte med studio kl 13.30 hver lørdag.  Studiosendingene vil bli ledet av Dag Solheim, mens Lars Tjernås eller Hallvar Thoresen vil være ekspert sammen med innbudte gjester.  Kanalen vil også sende noen midtukekamper fra Premier League.