Jewell venter på Camara

Wigan med spissproblemer foran morgendagens TV-Kamp. Dommer på JJB. McAuley fornøyd med reservene. Parry bekrefter ny utstyrsleverandør.

Wigan håper på afrikaner
Toppscorer Jason Roberts er suspendert, Neil Mellor ikke tilgjengelig siden han er lånt ut fra Anfield, mens David Connolly og Lee McCulloch er skadet.  Paul Jewell er ribbet til skinnet i forhold til tilgjengelige angripere foran hjemmekampen mot Liverpool.

Jewell håper imidlertid på å ha Henri Camara på plass i løpet av kvelden, og tilgjengelig til kampstart kl 13.45 i morgen.  Camara spilte 24 minutter som innbytter da Senegal tapte 1-0 i bronsefinalen i det afrikanske mesterskapet mot Nigeria i går.

- Vi ser på muligheten for å få Henri tilbake på et fly til Manchester i løpet av fredag ettermiddag, sier Paul Jewell.  – Hvis så skjer vil han ha en stor sjanse til å spille mot Liverpool.

Dommer på JJB Stadium vil være Rob Styles.


McAuley skryter av Roque og Martin
Til tross for det ble uavgjort hjemme mot bunnlaget Bolton, var reservelagstrener Hugh McAuley fornøyd med spillet hans lag viste da det ble 0-0 på Racecourse Ground i går kveld.

- Jeg synes det var en virkelig god kamp med en del bra angrepspill, og keeperen til Bolton hadde en stor kamp, sier McAuley til liverpoolfc.tv.

- Vi kjempet godt og var uheldige som ikke vant kampen, men vi kan hente mye positivt fra den.  Jeg synes Mike Roque gjorde det godt som midtstopper og var stødig gjennom hele kampen ved siden av Daniel Agger.  Vår keeper David Martin hadde ikke mye å gjøre, men han var sikker i feltet og utspillene hans var utmerkede.


Parry bekrefter Adidas
Det har vært kjent i kretser rundt LFC lenge, men nå bekrefter daglig leder Rick Parry at de røde vil spille i drakter og treningsutstyr fra Adidas til neste sesong.  

- Det er nå formelt bekreftet at vi bytter offisiell draktsponsor fra Reebok to Adidas.  Vi er glad for at Adidas nå offisielt kan bekrefte at det blir et skifte.  Nye draktsett vil etter hvert bli gjort klare og man har allerede begynt å se på design.