Kamp om Alves

Liverpool ønsker fortsatt å sikre seg den brasilianske kantspilleren hos Sevilla. Ian Rush på TV2, i ”Gylne Tider”, søndag kveld.

Chelsea også interessert
Etter det liverpool.no erfarer skal Daniel Alves fortsatt være høyt på ønskelisten til Rafael Benitez, selv om det først og fremst vil være aktuelt å prøve å hente brasilianeren til sommeren.  Jermaine Pennant har ikke slått til på høyrekanten, og Rafa har dårlig dekning for Steve Finnan på høyrebacken.  Den aggressive 23-åringen i Sevilla vil kunne fylle begge rollene.

De røde, som trakk som ut av en handel i høst da prisforlangende passerte £10M, vil imidlertid måtte slite for å sikre seg en spiller som Rafa Benitez har vært i hælende på i tre år.  Sevilla gjør det meget bra i Primera Division og kjemper helt i toppen av tabellen sammen med Barcelona og Real Madrid.  Alves skrev nylig under en ny avtale i Spania og det er liten grunn til å tro at man vil fire på sine tidligere krav, og spesielt ikke dersom det blir en realitet at et styrtrikt konsortium fra Dubai tar over på Anfield.  I tillegg har Chelsea begynt å luske i gangene og skal også ha den offensive brasilianeren på sin blokk.


Rushie på skjermen
Førstkommende søndag, 10.desember, vil Ian Rush være med i programmet ”Gylne Tider” på TV2.  Programmet tar for seg helter på 70- og 80-tallet, og har sendetid kl 21.50.  Liverpools toppscorer gjennom alle tider var manager i Chester da staben fra ”Gylne Tider” gjorde sitt intervju.