Kapteinen ser frem til første Chelsea-møte

Chelsea har i løpet av de siste to sesongene nesten klart å få status som Liverpools nye erkerival. StevieG ser frem til årets første møte i Cardiff. Aurelio får prøve seg under Dunga?

Under gårsdagens lansering av de nye Liverpool-draktene uttalte Steven Gerrard at han nå virkelig ser frem til starten på den nye sesongen, og Community Shield-møtet med Chelsea i Cardiff. Her vil Liverpool få en tidlig sjanse til å få et psykologisk overtak på sine rivaler.

- Oppgjøret på Millennium Stadium innebærer en god sjanse for oss til å vise alle andre at Chelsea ikke er uslåelige. Kampen er en fin utfordring for oss før sesongen starter, der vi kan teste oss selv mot det beste laget i landet i fjor, sa Gerrard.

Kapteinen håper at de røde også kan gire opp et hakk i ligaen, og utfordre de blå fra Londons vestkant i kampen om ligatronen.

- Jeg tror vi har en god sjanse, men jeg er realist og vet det blir vanskelig å vinne ligaen også denne gangen. Vi må forbedre oss i forhold til sist sesong. Klarer vi å unngå svake perioder og finner flyten tidlig, vil vi nok komme mye nærmere, tror han.

- Vi må ha tro på at vi kan klare det, ellers er det meningsløst, legger han til.

Liverpool-kapteinen frykter imidlertid at Arsenal og Manchester United vil bli bedre. I tillegg har som kjent også ligamester Chelsea forsterket laget med et par nye stjerner i form av Shevchenko og Ballack.

- Chelsea blir nok sterke også denne gangen. De har fantastiske individualister på laget, men deres manager er lik vår på den måten at han konsentrerer seg om laget som helhet i stedet for enkeltspillere. Dersom en spiller begynner å spille for seg selv, er det rett ut. Så enkelt er det.

- Men både vi selv, Manchester United og Arsenal er leie av at Chelsea stikker av med tittelen, og vi ønsker å forhindre dette denne gangen. Vi har styrket laget i visse posisjoner, og jeg er sikker på at vi også kommer til å kjøpe flere spillere. Chelsea er styrket, og Arsenal og Manchester United vil utvilsomt være med i kampen om ligatittelen. Det pleier også å være et par lag til som kjemper om å komme blant de fire beste.

Dunga gir bedre odds for Aurelio?
Brasil har utnevnt den tidligere midtbanespilleren Dunga som ny landslagssjef etter Carlos Alberto Parreira. Det overraskende valget av jernmannen Dunga kan kanskje være døråpneren for Fabio Aurelio når det gjelder venstrebackplassen på det brasilianske landslaget. Dunga var kjent for en tøff og kompromissløs spillestil, egenskaper som Aurelio også til en viss grad besitter.

Dunga vil få sin ilddåp som manager for Brasil i privatlandskampen mot Norge 16.august.

Museet slår alle rekorder
Liverpools museum på Anfield ser ut til å slå alle besøksrekorder i 2006. Der i gården melder man nå om at omvisningene på stadion er fullbooket helt frem til 13.august, og de ledige plassene utover høsten begynner også å bli revet vekk. Selve museet har god kapasitet, men stadionrundturene er det altså stor rift om.