Kewell er ikke bekymret

Harry Kewell er ikke bekymret for lyskeskaden. Steven Gerrard drømmer om å vinne VM, og håper at Arsenal vinner Champions League.

Harry Kewell beroliger i dag alle som har vært bekymret for hans helsetilstand etter semifinalen mot Chelsea. 27-åringen insisterer på at det ikke er noen grunn til bekymring.

- Skaden er ikke alvorlig. Det er kun en mindre strekk, og legene er ikke bekymret. Det er slike ting som skjer, og jeg er ikke særlig engstelig på grunn av dette. Jeg ser bare frem til å komme tilbake i spill igjen så snart jeg kan, uttaler flankespilleren til australske medier.

Gerrard drømmer om å vinne VM
-
Dersom vi beholder alle skadefrie og har litt flaks, vet vi at vi er i stand til å vinne sommerens VM. Det er 10-12 lag i turneringen som er veldig sterke og kan gå til topps. Jeg kan ikke slutte å drømme om det, eller tenke på det, uttalte Steven Gerrard i forbindelse med PFA-utdelingen søndag.

- Jeg er en spiller som alltid strekker meg mot nye mål. Selv om karrieren min har vært en suksess så langt, akter jeg ikke å hvile på laurbærene. Jeg ønsker å bli bedre hele tiden, og jeg ønsker flere medaljer og trofeer. Jeg ønsker å se tilbake på en karriere der jeg har hatt suksess både nasjonalt og internasjonalt, la han til.

- Jeg har definitivt noe ugjort internasjonalt, spesielt siden jeg mistet forrige VM grunnet skade. Jeg føler fortsatt at jeg har mine beste år foran meg, og jeg gleder meg virkelig til sommeren.

- Når du starter sesongen med en klubb som Liverpool er alltid tanken å avslutte med et trofé, og gjøre det så bra som mulig i ligaen. Vi har muligheten til å vinne FA-cupen, og vi har også kvalifisert oss for spill i Champions League, så vi har gjort fremskritt fra i fjor.

- Slutter jeg meg til England-troppen som FA-cupvinner vil jeg ha mer selvtillit, ettersom jeg kan se tilbake på sesongen som en suksess. Det er slik jeg ønsker å reise til VM, vel vitende om at det har gått bra på det nasjonale plan.

- Jeg liker å tro at jeg er en bedre spiller enn for 12 måneder siden. Når du jobber sammen med Rafa Benitez kan du bare bli bedre. Han er en type manager som aldri lar deg slappe av. Han ønsker at du forbedrer alle sider av ditt spill hver dag. Han er den type manager som jeg ønsker å jobbe sammen med, og som vil gjøre meg bedre. Jeg føler at Rafa kan ta meg til et enda høyere nivå enn jeg er på nå.

I kveld vil Gerrard følge Arsenal i Champions League, og han håper faktisk at Gunners vinner turneringen.

- Jeg håper at Arsenal vinner Champions Leauge. Folk vil kanskje ikke tro meg, men jeg har mye respekt for Arsenal-spillerne. Flere av dem ringte og ønsket meg lykke til før finalen i Istanbul, så jeg vil støtte Arsenal.

- Jeg føler at Premier League blir sterkere hele tiden, noe du kan se også i europacupene. Engelske lag gjør det stadig bedre. Vi vant i fjor, og Arsenal kan gjøre det samme i år. Enkelte utenlandske lag ser ut til å undervurdere de engelske lagene. Arsenal skal ha kreditt for å ha gjort det fantastisk bra i år.