Kewell slo opp igjen skaden

Harry Kewell måtte forlate banen drøye ti minutter før slutt i semifinalen mot Chelsea fordi han slo opp igjen lyskeskaden han hadde slitt med i forkant av oppgjøret. Ny Gonzalez-scoring.

I følge australske medier måtte Harry Kewell forlate banen i semifinalen mot Chelsea etter 78 minutter fordi han to minutter tidligere hadde slått opp igjen lyskeskaden han hadde slitt med i dagene i forkant av kampen. Kewell lå nede og fikk behandling en god stund, og ikke lenge etterpå måtte australieren konstatere at smertene ble for sterke til at han kunne spille kampen ferdig.

Kewell ble av mange hyllet som banens beste spiller i går, og australske medier gjør ellers et stort poeng av at Liverpool-vingen blir den fjerde australier til å spille i en FA-cupfinale. De tre andre er Evertons Tim Cahill, Prestons Joe Marston og Liverpools egen Craig Johnston.

Men før den tid må altså Kewell bli frisk av lyskeskaden. Alle røde krysser nå fingrene for at det ikke dreier seg om en alvorlig skade, da det jo er nettopp lysken som har plaget den tidligere Leeds-spilleren de to siste årene i den grad at han til slutt måtte gjennomføre et kirurgisk inngrep sist sommer.

Gonzalez på scoringslista igjen
Mark Gonzalez kom igjen på scoringslista for Real Sociedad i går, da han gjorde det andre målet da hans spanske utlånsklubb vant 2-0 borte mot Villareal. Et sterkt resultat av Sociedad, der de gjorde begge målene i den første halvtimen av kampen. Gonzalez sin scoring kom etter 27 minutter. Chileneren ble byttet ut 12 minutter før slutt.

Det er tydelig at den utlånte Liverpool-vingen er i storform om dagen, da dette var hans fjerde mål på fem kamper. Scoringen kom på frispark, som Gonzalez satte lavt ned i hjørnet fra like utenfor 16-meteren.

Gonzalez har med sin gode form og scoringer bidratt sterkt til at Sociedad nå har klatret bort fra nedrykksstriden og til en plassering midt på La Liga-tabellen. Det er imidlertid veldig jevnt i bunnen av tabellen, og bare fem poeng ned til Alaves under streken. De fleste andre lagene har også en kamp mindre spilt enn Sociedad.