Kewell starter trolig på benken

Harry Kewell starter trolig på benken når Australia spiller avgjørende VM-kamp mot Kroatia i kveld. Bolton truer Hamann med rettslig forfølgelse. Crouch føler ikke noe press.

Australske medier rapporterer at Guus Hiddink planlegger å benytte Harry Kewell som en superreserve i kveldens helt avgjørende gruppespillkamp mot Kroatia i gruppe F. Kewell fikk som kjent noe overraskende starte den første VM-kampen mot Japan, men ble bare benyttet som innbytter i den andre kampen mot Brasil.

- Når Kewell kom innpå mot Brasil spilte han en viktig rolle og hadde sjanser til å utligne. Han kan gjøre seg bemerket, både om det er fra start eller som innbytter. Vi får se. Manglende kamptrening gjør at han ikke er i topp fysisk form, konstaterer Hiddink.

Australia trenger minst ett poeng mot Kroatia i Stuttgart i kveld, for å gå videre til cupspillet. Kampstart for kampen Kroatia-Australia er kl. 21.00.

Bolton truer med å saksøke Hamann
Sam Allardyce har ikke gitt opp å få Dietmar Hamann til Reebok Stadium, trass i at tyskeren skal være lunken til ideen. Bolton Evening News hevder at Liverpool-spilleren har blitt enig med Bolton om sine personlige betingelser, og skal ifølge Bolton Wanderers også ha signert en pre-kontrakt med klubben. Denne skal Hamann senere ha trukket seg fra. Bolton-ledelsen skal nå ha advart Hamann om at de kan komme til å gå rettens vei og kreve kompensasjon om han ikke forholder seg til kontrakten han allerede har signert.

Crouch: - Jeg kan håndtere presset
Peter Crouch uttaler i dag til liverpoolfc.tv at han ikke lar seg skremme av at han nå ser ut til å måtte fylle skoene til Michael Owen, og lede angrepsrekka til England i resten av VM. Owen har reist hjem fra Tyskland etter sin alvorlige kneskade, og med en Wayne Rooney som er et godt stykke unna formen og unge Theo Walcott som troppens eneste alternativer på topp, blir Crouch ansett som Englands redningsmann.

- Jeg har alltid hatt tro på meg selv, også når jeg har opplevd måltørke. Jeg føler at jeg spiller bra og gjør mål nå. Jeg er like skuffet som alle andre over at Michael Owen ble skadet og måtte reise hjem. Han er en toppspiller. Jeg er relativt fersk på landslaget, og folk vil nå sammenligne meg med Michael. Jeg er imidlertid en annen spillertype. Forhåpentligvis klarer jeg å gi tilfredstillende svar på de spørsmålene som blir stilt rundt min kapasitet, ved å spille så bra som mulig og score mål, uttaler Crouch.

- Jeg var fornøyd med å score mot Trinidad & Tobago. Det er storartet å gjøre mål i et VM, og det var en herlig følelse. Nå ønsker jeg å spille flere kamper og gjøre flere mål i turneringen. Jeg vet jeg kan spille en viktig rolle for England. Jeg har tross alt gjort seks mål på de seks siste kampene mine for landslaget. Forhåpentligvis kan jeg fortsette i samme gata.

Crouch er også frustrert over de som sier at England bare slår langt når han spiller på laget.

- Det er frustrerende når folk sier at vi bare slår langt mot meg. Jeg har bevist at jeg kan spille langs bakken også, og ikke minst spille fri andre. I internasjonal fotball må du av og til slå langt for å bryte ned motstandere, men vi kan også spille like bra pasningsspill som de andre lagene. Vi har spillere som Steven Gerrard på laget, som sørger for det.

Crouchy går også så langt som å melde seg frivillig til å ta straffespark i en eventuell straffespark-konkurranse for England. Dette til tross for at han nylig misset på et forsøk fra ellevemeteren i en av oppkjøringskampene til VM.

- Jeg skuffet både meg selv og andre mot Jamaica på Old Trafford, men jeg har tro på at jeg kan score på straffespark om manageren lar meg ta ett til, avslutter han.