Kewell tror Australia vil overraske

Etter å ha spilt en time i Australias siste oppvarmingskamp før VM, tror Harry Kewell at hans eget lag kan bli den store overraskelsen i mesterskapet i Tyskland.

Harry Kewell tror at Australia kan bli overraskelseslaget i VM i Tyskland.  ”Socceroos” regnes som en av outsiderne i mesterskapet, men Liverpool-vingen tror at han og hans lagkamerater kan overraske på den største scenen av dem alle.

Etter å ha fått en time på banen under Australias siste privatlandskamp før mesterskapet, mot Liechtenstein i går, er Kewell nemlig optimist. Australia vant 3-1 i generalprøven, og Kewell kjente ikke noe til lyskeskaden han har slitt med siden FA-cupfinalen.

- Vi kan gjøre det bra. Vi har havnet i en tøff gruppe, men jeg tror vi kan overraske, uttaler Kewell til Sky Sports før møter med Brasil, Kroatia og Japan i gruppespillet.

- De fleste landene håpet å trekke oss i gruppespillet, i den tro at vi vil være lett motstand. Disse kan få seg et sjokk. Vi har et godt lag, og kan overraske akkurat som Hellas i EM i 2004 og Sør-Korea i VM i 2002. Vi er et undervurdert lag som kan sjokkere mange. I de andre gruppene kan du lett plukke ut de to lagene som vil gå videre, men i vår gruppe er dette vanskelig, mener Liverpool-vingen.

- Folk sier at Brasil vil gå lett videre. Men hvem vil bli nummer to? Vi gjør det vanligvis bra mot Brasil, så det blir helt avgjørende hvordan vi gjør det mot de to andre lagene i gruppen, avslutter han.