Kirkland klar for Wigan?

Et uoffisielt Wigan-nettsted hevder i dag at Chris Kirkland er klar for spill på JJB Stadium. Hverken Wigan eller Liverpool har bekreftet opplysningene.

Det uoffisielle Wigan-nettstedet ”Ye Olde Tree and Crown” hevder at Chris Kirkland er klar for Wigan på en låneavtale fra Liverpool. Wigan skal ha fått en opsjon på å kjøpe keeperen til neste sommer. Opplysningene har ikke blitt bekreftet av de to klubbene.

Kirkland jobber seg for tiden tilbake etter et fingerbrudd. Wigan-nettstedet skriver at målvakten er ventet å slutte seg til sine nye lagkamerater til noen harde kondisjonssøkter allerede 19.juni, før Wigan starter den normale preseason-treningen knappe to uker senere.

Den 25 år gamle keeperen ble som kjent hentet til Liverpool fra Coventry for £6M i 2001. I løpet av sine fem år på Anfield har sisteskansen bare fått med seg 25 ligakamper. Mye grunnet stadig nye skader. Sist sesong var Kirkland som kjent lånt ut til West Bromwich, men rakk heller ikke der mer enn 10 kamper før skadene meldte seg på nytt.

Dersom opplysningene til Wigan-nettstedet stemmer, har Wigan utvilsomt sikret seg Liverpool-keeperen med tanke på å bruke han som førstekeeper i Premier League til høsten.