Klart for fotballskole på Øyer

Det bekreftes i dag at det blir fotballskole i Norge til sommeren i regi av akademiet til Liverpool. Melding fra billettkontoret vedrørende Manchester United.

Øyer-Tretten idrettsforening får likevel avholde sin planlagte fotballskole sammen med Liverpools Academy i august. Etter at planene ble kjent i forrige måned gikk både fotballkrets og Norges Fotballforbund ut med negative signaler når der gjaldt godkjenning. Begge instanser var kritiske til at utenlandske storklubber skal etablere denne type talentsøk her hjemme.

Glad for samarbeid
Bernt Vole bekrefter i dag at alle papirer er i orden og at Liverpools akademi kommer med 12 trener rett før skolestart.

- Liverpool har mange supportere i Norge, og vi vil gjerne skape blest om klubben her til lands. Det er i tillegg positivt for ungene å få nye impulser, sier Vole, som presiserer at dette er en åpen fotballskole og ingen talentleir, selv om det kommer talentspeidere fra Liverpool.

Dette vil være første gang det kjente Liverpool-akademiet arrangerer fotballskole i Skandinavia.

Skolen går av staben fra 8.-10. august på Øyer i Gudbrandsdalen. Aldersgruppen er 8-15 år og prisen er kr 890,- per hode, inkludert måltider ++. Påmelding skjer via www.hafjell.no fra 6. februar. Det er kun her spillere kan melde seg på understreker Vole til liverpool.no.

Billettkontoret informerer
Liverpools billettkontor har allerede fått mange henvendelser etter billetter til FA-Cup kampen mot Manchester United senere i måneden. I dag går de derfor aktivt ut og informerer om at kampen vil bli utsolgt etter gjeldene salgskriterier. Hvis du ikke kvalifiserer på denne måten, nytter det heller ikke å kontakte klubben, er budskapet.