Klart for trekning

Hvem blir Liverpools motstander i 4.runde i FA-cupen? Det er et store spenningsmomentet for alle røde i dag. Vi følger trekningen ”live” her på liverpool.no.

Trekningen for FA-cupens 4.runde blir trolig dagens høydepunkt for en mengde supportere rundt om i det ganske land. Trekningen finner sted klokken 14.30 i ettermiddag, og kan følges ”live” her på liverpool.no.

Trekningen blir sendt på TV i England, nærmere bestemt BBC 2. Den kan også følges på Radio Five Live, Ceefax og BBC Sport sin webside.

Det er 18 lag igjen fra Premiership i trekningen, etter at Fulham og Tottenham overraskende røk ut for Leyton Orient og Leicester i gårsdagens kamper.

Leyton Orient har for øvrig selskap av Torquay, Chester og Cheltenham fra League Two, mens Brentford, Colchester, Port Vale, Barnsley og Walsall ennå henger med fra League One. 11 lag fra Championship ligger i hatten foran trekningen.

Lagene har blitt tildelt følgende nummer på ”kulene” foran dagens ”live”-trekning - vi legger spesielt merke til at Liverpool har "ball" nummer 10:

1 West Bromwich Albion/Reading
2 Leyton Orient
3 Coventry
4 Wolves
5 Port Vale
6 Charlton
7 Torquay/Birmingham
8 Manchester City
9 Newcastle United
10 Liverpool
11 Preston North End
12 Stoke City/Tamworth
13 Derby County
14 Southampton
15 Blackburn
16 Arsenal
17 Brentford
18 West Ham
19 Portsmouth
20 Wigan/Leeds United
21 Sunderland
22 Chelsea
23 Cheltenham Town/Chester City
24 Leicester
25 Bolton Wanderers
26 Colchester
27 Nuneaton Borough/Middlesbrough
28 Aston Villa
29 Barnsley/Walsall
30 Burton/Manchester United
31 Crystal Palace
32 Millwall/Everton

Dersom du vil ha trekningsresultatet sendt som tekstmelding til din mobiltelefon så snart det foreligger, ber vi deg gjøre følgende: Send tekstmeldingen LFC UPDATE START til 2180.
Pris: kr 3,- per melding.

Orient-helt håper på Liverpool
Craig Easton var en av heltene da Leyton Orient overraskende sendte Fulham ut av FA-cupen i går. Nå håper cup-helten at hans lag trekker Liverpool i 4.runde.

- Jeg håper vi får Liverpool i neste runde. De er laget jeg holdt med som guttunge, på grunn av spillere som Kenny Dalglish og Graeme Souness. Det ville vært fint om vi kunne trekke et storlag igjen, uttaler Easton til BBC.