Krangel var tabloid-oppspinn

FA nekter for at Steven Gerrard og David Beckham skal ha føket i tottene på hverandre. Cissé motivert for Marseille. Fowler ønsker Bellamy velkommen. Datoer for nye drakter.

En talsmann for det engelske fotballforbundet tilbakeviser at Steven Gerrard og David Beckham skal ha kranglet på trening i forkant av Englands VM-kamp mot Sverige. Tabloidpressen har brukt mye trykksverte på en angivelig konflikt mellom duoen, der Gerrard skal ha beskyldt Beckham for å slå for mange lange baller, men dette blir nå tilbakevist som oppspinn.

- Dette er bare tull. De omtalte spillerne skjønner ikke hvor denne historien har kommet fra, hevder talsmannen.

Sven Göran Eriksson skal tvert i mot være stolt over det gode samholdet innad i VM-troppen, og hevder at han aldri har opplevd maken til lagånd tidligere. Svensken ga sine spillere treningsfri i går, etter en anstrengende flytur tilbake fra Køln til Baden-Baden. I dag er imidlertid spillerne tilbake i vanlig trening igjen før 1/8-finalen mot Ecuador på søndag.

Gary Neville er forventet å starte lett trening igjen etter en positiv scan på sin skade onsdag. Manchester United-backen antas likevel ikke å rekke Ecuador-kampen, noe som skulle bety enda en kamp fra start for Jamie Carragher.

Cissé motivert for Marseille
Marseille-president Pape Diouf skal ha møtt Djibril Cissé og hans rådgivere i går, og vel tilbake i Frankrike hevder han at Liverpool-spissen fortsatt er motivert for en overgang til den franske klubben. Det stygge benbruddet i Frankrikes siste oppvarmingskamp før VM har ikke forandret på den saken.

- Djibril er fortsatt motivert for å komme til Marseille, bekrefter han til fransk presse.

Cissé må uansett belage seg på om lag 5 måneder på sidelinja før han eventuelt kan sparke ball i Marseille. Diouf planlegger nå å reise tilbake til England tidlig i neste uke, i et forsøk på å komme til enighet med Liverpool om overgangen.

Cissé selv skal nå være innstilt på å komme i gang med et fysioterapi-program i Saint-Raphael, for å komme fortest mulig på fote igjen.

Fowler ønsker Bellamy velkommen
Robbie Fowler tror at Craig Bellamy vil bli en utmerket tilvekst til Liverpool-troppen, og ser frem til ytterligere konkurranse om spisseplassene.

- Ut i fra rapportene å dømme ser det ut til at Craig Bellamy vil slutte seg til vår klubb, og det er gode nyheter. Han er en utmerket spiller, som vil gi en ekstra dimensjon til trioppen. Han vil bli tatt godt i mot, forsikrer Fowler til liverpoolfc.tv.

- Bellamy er rask, og et mareritt for forsvarere å markere. Han gir aldri opp en ball, og vet hvordan han skal gjøre mål. Dersom vi skal klare å ta igjen Chelsea, trenger vi sterk konkurranse om plassene på laget. Craigs ankomst vil holde oss andre spissene på tå hev, legger han til.

Slipp-datoer for de nye draktene
Liverpool FC og Adidas har bekreftet når de nye spillertrøyene kommer i salg for publikum. Den nye hjemmedrakten blir lansert 10. august, mens bortedrakten ikke kommer i salg før 24. august. Den nye europacup-trøyen blir ikke å finne i butikkhyllene før 7. september.