Kromkamp i en omgang

Jan Kromkamp spilte første omgang på høyrebacken for Nederland, da Marco van Bastens mannskap bare klarte 1-1 mot Australia i Rotterdam i går.

Jan Kromkamp spilte en omgang for Nederland, da de spilte 1-1 mot Australia i en privatlandskamp i Rotterdam i går. I pausen ble Liverpool-forsvareren erstattet av Johnny Heitinga.

Harry Kewell var ikke involvert i kampen for Australia. Man håper imidlertid at Liverpool-vingen vil være tilbake i aksjon når "Socceroos" spiller sin siste oppvarmingskamp før VM, mot Liechtenstein på onsdag.

Ruud van Nistelrooy ga hjemmelaget en tidlig ledelse, mens Tim Cahill utlignet for gjestene tidlig i andre omgang. Australias mål kom på en retur etter at Mark Viduka hadde sendt et straffespark i tverrliggeren. Det hører også med til historien at Australia fikk en spiller utvist en halvtime før slutt, i en kamp der temperaturen til tider var høy.