Kromkamp med trøye nummer 2

Jan Kromkamp trente på Melwood i dag, og har blitt tildelt trøye nummer 2. Billettinfo til Charlton-kampen. Hearts ville ha Momo.

Jan Kromkamp har i dag trent for fullt med sine nye lagkamerater på Melwood, og han vil bli offisielt presentert som Liverpool-spiller på en pressekonferanse senere i dag. Liverpool FC har allerede offentliggjort at nederlenderen kommer til å spille med trøye nummer 2.

Rafael Benitez sin første nye etablerte spiller i 2006 kan komme til å gjøre sin debut allerede på lørdag, mot Luton i FA-cupen.

Charlton-billetter
Liverpool FC har offentliggjort når billettene til hjemmekampen mot Charlton blir lagt ut for salg. De som er medlemmer av Priority Ticket Scheme kan kjøpe billetter fra 8.februar. Trekningen av 500 billetter for de med e-season ticket finner sted dagen deretter. Vanlig kredittkortsalg begynner 14.februar.

Hearts ville ha Momo
Hearts-eier Vladimir Romanov er som vi nevnte tidligere i dag ivrig etter å sikre seg flere Liverpool-spillere. I lokalpressen i Edinburgh kommer det nå også frem at den styrtrike russeren har spurt om å få kjøpe Mohamed Sissoko fra de røde, men dette skal han ha fått blankt avslag på.