Kromkamp tror på 2.plass

Jan Kromkamp tror Manchester United avgir nok poeng til at Liverpool tar 2.plassen. Semifinale i FA-cupen spilles trolig på Old Trafford. Billettinfo WBA v Liverpool.

Liverpool ligger to poeng bak Manchester United og har én kamp mer spilt. Jan Kromkamp tror imidlertid at rivalen kommer til å avgi nok poeng til at Liverpool tar 2.plassen ved sesongslutt.
- Jeg tror det er veldig viktig å legge press på Manchester United, så de ikke tror at vi har kastet inn håndkleet, sier Kromkamp til LiverpoolFC.tv.

- Jeg er overbevist om at de kommer til å feile noen ganger fordi de har noen vanskelig kamper igjen. Det er viktig at vi vinner mot Arsenal og så fortsette med å vinne. Det er mange poeng å spille om, og jeg tror at vi ender på 2.plass i Premier League. Men vi kan ikke tillate oss å avgi poeng slik vi gjorde mot Charlton.

- Arsenal har fremdels mye kvalitet i laget. Ja, de har hatt mange skader, men de er likevel et godt lag og har en god manager. Det vil ikke bli lett å spille mot dem. De slo Liverpool 3-1 på Highbury forrige sesong.

- Det vil bli en vanskelig kamp, men jeg er overbevist om at vi slår dem på Highbury denne gang. Vi spilte veldig bra mot dem på Anfield og Luis Garcia scoret et fint mål. Forhåpentligvis kan vi gjøre det igjen, avslutter nederlenderen.

I øyeblikket ser kampen om 2.plassen ut til å stå mellom Manchester United og Liverpool, og de to nordvest-rivalene har følgende spilleprogram igjen.

Liverpool vs
Søn 12.03 Arsenal (B)
Ons 15.03 Fulham  (H)
Søn 19.03 Newcastle (B)
Lør 25.03 Everton (H)
Lør 01.04 West Brom (B)
Søn 09.04 Bolton  (H)
Lør 15.04 Blackburn (B)
Lør 22.04 West Ham (B)
Lør 29.04 Aston Villa  (H)
Søn 07.05 Portsmouth (B)
[4 hjemme, 6 borte]

Man Utd vs
Søn 12.03 Newcastle (H)
Lør 18.03 West Brom (B)
Søn 26.03 Birmingham (H)
Ons 29.03 West Ham (H)
Lør 01.04 Bolton (B)
Søn 09.04 Arsenal (H)
Fre 14.04 Sunderland (H)
Man 17.04 Tottenham (B)
Lør 22.04 Middlesbrough (H)
Lør 29.04 Chelsea (B)
Søn 07.05 Charlton (H)
[7 hjemme, 4 borte]

Tottenham, Arsenal og Bolton skal selvsagt heller ikke avskrives i kampen om 2.plassen.


Semifinale på Old Trafford?
Klarer Liverpool å slå ut Birmingham av FA-cupen, så spilles sannsynligvis semifinalen på Old Trafford. Ifølge united.no (!) har FA reservert Old Trafford for begge semifinalene. Opprinnelig var meningen at semifinalene skulle spilles på Millennium Stadium i Cardiff, akkurat som forrige sesong. Man vil dog ikke benytte Old Trafford i en eventuell semifinale bestående av to lag fra syd-England/London.

Billettinfo West Brom v Liverpool
Liverpool FC har mottatt 2713 billetter til bortekampen mot West Bromwich Albion lørdag 1.april kl. 18.15. Billettene selges til sesongkortinnehavere med minst seks bortekamper fra forrige sesong på sine fancard. Salget begynner torsdag 16.mars.