Kuyt: Bellamy nesten for rask

Dirk Kuyt sier farten til sin spisskollega Bellamy ofte ødelegger. - Waliseren er for rask til at dommerne klarer å henge med. Steven Gerrard klar for kamp nummer 350. Bordeaux vant.

Dirk Kuyt kunne bare følge laget sitt fra tribunen i går. Nederlenderen skadet seg under spill for landslaget og er tidligst tilbake neste helg mot Manchester United. Flere ganger har han sett sin makker i angrepsrekka bli feilaktig avblåst for offside. Kuyt mener Bellamy rett og slett er for rask for dommerstanden.

- Jeg forsøker hele tiden å skape sjanser for ham. Han er imidlertid så rask at han av og til lurerer assistentdommerne. Han reagerer så raskt på gjennomspill at de tror han må være offiside. Det er imidlertid ikke tilfelle. Han er ofte onside. Det er trist at disse dommeravgjørelsene ikke går i hans favør.

Stevie G klar for nr 350
Ian Callaghan er fortsatt den spilleren med flest kamper for Liverpool Football Club gjennom tidene. Det blir helt klar en rekord som blir vanskelig å slå. 857 kamper spilte Cally for de røde på 60 og 70-tallet. Dersom Steven Gerrard (26) er på banen onsdag blir det hans kamp nummer 350 totalt.

Han debuterte i november 1998 og bortsett fra de to første sesongene har han spilt fast for Liverpool. I mai fyller han 27 år og han vil da trolig ha i underkant av 400 kamper. Selv om han forblir en legende på Anfield i mange år skal det likevel godt gjøre og mer enn fordoble antall kamper. Som Liverpoolspiller har han vunnet alle de store turneringene minus ligaen. Han er også den første fotballspiller som har scoret både i FA-Cup finale, Liga-Cup, UEFA-Cup og Champions League.

Av de 349 kampene han står med i dag har 240 kommet i Premier League, 45 i Champions League, 24 i UEFA-Cup, 19 i FA-Cup, 16 i Liga-cup, 2 i VM for klubblag, 2 i Charity Shield og 1 i Supercupen.

Bordeaux slo Monaco
Craig Bellamys første ligamål var en av få lyspunkter på Anfield i går. Første poengtap på eget gress denne sesongen, og åtte poeng bak ligatoppen, var ikke etter oppskriften. Til tross for at vi var lengre bak på samme tid i fjor sliter de røde med å komme i gang og har heller ingen dødelig effektivitet på topp. Onsdag venter en viktig kamp i Frankrike og om ei uke skal vi besøke Old Trafford. Det er fortsatt mange muligheter til å rette opp feilskjærene, men frem til jul blir det også denne sesongen å forsøke og hente inn tapt terreng. Akkurat som vi har sett så altfor mange ganger de siste årene.
Onsdagens motstander i Europa vant 1-0 på hjemmebane i går. Bordeaux ligger nå på femteplass på tabellen med 15 poeng fra 9 kamper. Innbytter Edixon Perea scoret sent i andre omgang mot lavt plasserte Monaco.