Kuyt og Agger kan rekke Blackburn

Dirk Kuyt har en liten mulighet til å bli spilleklar til lørdagens kamp mot Blackburn, etter å ha blitt overraskende mye bedre i ankelen på kort tid. Daniel Agger kan muligens spille med skinne.

Liverpool Echo bringer godt nytt fra Melwood i dag. Dirk Kuyt skal angivelig ha en liten mulighet til å spille mot Blackburn på lørdag, etter ha blitt merkbart bedre i ankelen på rekordtid. De nederlandske legene trodde spissen ville bli satt ut av spill i to uker etter å ha tråkket over på venstre ankel i EM-kvalifiseringskampen mot Bulgaria sist lørdag. Men etter intensiv behandling på Melwood mener Rafael Benitez at hans kostbare angriper kan rekke kampen i helgen.

- Dirks skade er ikke så alvorlig. Vi vet ikke ennå om han kan spille mot Blackburn. Han kom tilbake hit på tirsdag og har hatt fått mye behandling etter det.  Jeg tror at han ville ha følt seg enda bedre om vi hadde fått overtatt behandlingen av han et par dager tidligere enn vi gjorde, rett etter at skaden oppstod. Nå må vi vente og se før vi bestemmer oss for om han kan spille mot Blackburn, sier Benitez, som dermed er tydelig kritisk til behandlingen Kuyt har fått av de nederlandske legene.

Agger kan også spille mot Blackburn?
Daniel Agger fullførte som kjent 90 minutter for Danmark i går, men gikk av banen med et brudd på oversiden av høyrehånden. Danske leger tror imidlertid at stopperen kan spille igjen allerede mot Blackburn, og at han ikke må stå over noen kamper som følge av skaden. Liverpool Echo skriver at man på Melwood håper at en spesialskinne skal gjøre dansken i stand til å spille og trene som normalt.

Benitez venter i spenning på at Liverpools eget legeteam skal få vurdere Aggers skade, men som Liverpool Echo skriver i dag er det mange eksempler på spillere som har fått lov til å spille med spesialbandasjer og –skinner etter brudd i hendene.