Kuyt og Sissoko tilbake i trening

Det blir avgjort like før kampstart mot Bordeaux om Dirk Kuyt og Momo Sissoko er spilleklare. Jamie Carragher med flere kommentarer om svak sesongstart.

Liverpool Echo skriver i ettermiddag at Dirk Kuyt og Momo Sissoko trente med resten av laget i går kveld.  Rafael Benitez sa tidligere at Kuyt hadde 20% sjanse til å starte mot Bordeux, mens mulighetene til Sissoko var 80%.  Det vil bli tatt en avgjørelse kort tid før kampstart kl 20.45 om hvem som kan friskmeldes eller ikke.

Jamie Carragher innrømmer overfor Echo at man ikke har vært gode nok så langt i sesongen, men at man ikke kan skylde på andre enn seg selv.  Scouseren er imidlertid sikker på at troppen er bedre enn på samme tidspunkt i fjor, og at man vil greie å snu på dette.

- Vi vet alle at vi ikke har spilt bra.  Både individuelt og kollektivt, men kanskje unntak av to eller tre spillere, er det ingen som har nådd sitt beste nivå.  Det er visse standarder du må nå som spiller for Liverpool Football Club og vi har ikke møtt dem, innrømmer Carra.

- En kan alltid lete etter unnskyldninger, men det enkel faktum er at vi ikke har prestert.  Det er slik det av og til er i fotball.  Når du har en periode med dårlig form kan du vanligvis støtte deg til spillere som gir deg litt hjelp og får deg ut av uføret, men i dette tilfellet har ingen spilt bra samtidig.  Da blir det fort en ond sirkel.  Nå må vi bare ta oss sammen og komme i gang.

- Det har vært en skuffende start på sesongen.  Vi hadde ambisjoner om å vinne ligaen, og det gjelder fortsatt selv om vi har kommet på etterskudd.  Men vi har allerede gjort det vanskelig for oss selv og det blir enda vanskeligere hvis vi skulle falle av ytterligere.  Vi sa før sesongen at vi behøvde å være der oppe med Chelsea for å legge press på dem, siden de er et lag som ikke gir fra seg mye poeng når de er i føringen.  Nå har vi igjen begynt dårlig og må finne ut av det fort.

- En av grunnene til at vi hadde forventninger var fordi vi gjorde det så bra i fjor.  Om noe, så presterte vi over pari og ingen tippet at vi skulle ende på så mange poeng etter den åpningen vi hadde.  Jeg kan huske at vi tapte mot Fulham og det så mørkt ut, før vi fikk en lang rekke av kamper uten tap.

- Jeg er sikker på at troppen nå er mye sterkere enn forrige sesong, og derfor tror jeg det bare er et tidspørsmål før vi snart finner tråden igjen.

- Jeg vet at man allerede tenker på kampen mot United, men det har vi ikke råd til.  Vi må behandle denne kampen som den viktigste for øyeblikket, da godt spill og riktig resultat vil ha en positiv innvirking på oss foran søndag.

- Vi har et for godt lag, men for mye kvalitet, til at dette dårlige spillet skal vare særlig lenger.