Kuyt snart klar

Liverpool Echo tror at en £10M-overgang for Dirk Kuyt vil fullføres i neste uke. Benítez roser Sissoko. Pennant snart på landslaget?

Chris Bascombe skriver i dagens utgave av ”Football Echo” at Dirk Kuyt er så godt som klar for en overgang til Liverpool. Handelen forventes å sluttføres mot slutten av neste uke. De røde må ut med £10M for den 26-årige Feyenoord-angriperen.

Benítez roser Sissoko
Momo Sissoko var Liverpools beste mot Maccabi Haifa, ifølge Liverpool.nos spillerbørs. Rafael Benítez er ikke i tvil om at landslagsspilleren for Mali innehar alle kvalitetene som skal til for å bli en spiller i verdensklasse.
- Momo er en virkelig god proff, som viser alle hvor engasjert han er hver gang han spiller, uttaler Benítez. 

- Han er den samme på trening som på banen. Dette er typen spiller jeg liker og supporterne nyter å se. Når man har en spiller som viser fysikken sin, er fansen alltid glad.

- Jeg håper han vil forbedre seg enda mer. Han vet han behøver å forbedre seg med ball, men dette er noe han trener på hver dag. Det er også taktiske bevegelser han trenger å jobbe med. Da blir han enda sterkere.

- Man kan betale mye for en spiller, men dersom den spiller er god nok, så er det god business. Xabi Alonso er et godt eksempel på dette. Han var dyr, men er en veldig god spiller. Ingen stiller spørsmål om det var riktig å betale så mye.

- Som manager forsøker man alltid å hente inn spillere av høy kvalitet til en god pris. Så med Momo er det riktig å si at jeg er virkelig fornøyd med ham.

Pennant snart på landslaget?
Rafael Benítez er svært tilfreds med hva Jermaine Pennant har prestert i Liverpool-trøya hittil. Hvis kantspilleren fortsetter slik, tror Rafa at nyervervelsen snart blir å finne på landslaget.
- Jeg har snakket mye med Jermaine. Han vet hvor viktig han kan bli for oss. Han jobber virkelig hardt og ønsker å gjøre sitt beste. Min mening er at han forbedrer seg hele tiden. Hvis han fortsetter slik, kan han snart være på landslaget. Det er selvsagt en mulighet om han konsentrerer seg om spillet.

Jermaine Pennant synes det var fantastisk å spille foran The Kop i debuten mot Maccabi Haifa.
- Jeg synes det var fantastisk å ta på meg den røde trøya. Jeg spilte noen kamper under pre-season, men å spille på Anfield, i en viktig kamp i Champions League og se The Kop, var utrolig. Jeg tror ikke jeg kunne ha forlanget mer.