Landskamper i kveld

Flere røde er involvert i landskamper i kveld. Tre av disse blir TV-overført. Vi har oversikten. Heltene fra Paris ble feiret.

I kveld vil åtte Liverpool-spillere være involvert i privatlandskamper. Craig Bellamy er ventet å lede angrepsrekka når Wales er vertskap for Liechtenstein i Wrexham. Utlånte Darren Potter skal ut i kamp for Irland B mot Skottland B i Dublin, mens en annen utlånsspiller, Scott Carson, vokter buret for England U21 mot Nederland U21 i Alkmaar.

To andre røde spiller også U21-kamper. Det gjelder Nabil El Zhar, som er i aksjon for Marokko U21 mot Belgia U21 i Brüssel, mens Besian Idrizaj er ventet å starte for Østerrike U21 mot Tyskland U21 i Celle. Sistnevnte kamp inngår som en del av en firenasjonersturnering.

I Crewe er både Paul Anderson, Adam Hammill og Craig Lindfield med i troppen til England U19, som skal møte Sveits U19.

Tre av disse kampene blir for øvrig TV-overført. Det gjelder Tyskland U21 v Østerrike U21, som går direkte på DSF fra klokken 17.30 i ettermiddag, samt Nederland U21 v England U21 som går på Sky Sports 2 fra klokken 20.00 og Wales v Liechtenstein som går på Sky Sports 1 fra klokken 20.30. Se for øvrig vår TV-oversikt.

Kveldens landskamper med Liverpool-spillere i aksjon:

WALES: Bellamy
14.11 Liechtenstein (Wrexham)

IRLAND B: Potter
14.11 Skottland B (Dublin)

ENGLAND U21: Carson
14.11 Nederland (Alkmaar)

MAROKKO U21: El Zhar
14.11 Belgia (Brüssel)

ØSTERRIKE U21: Idrizaj
14.11 Tyskland (Celle, Tyskland)
[firenasjoners]

ENGLAND U19: Anderson, Hammill, Lindfield
14.11 Sveits (Crewe)

Gallamiddag for Europacup-mestrene
I går var det mye fintfolk samlet på Crown Plaza i Liverpool sentrum når Liverpools mesterlag fra 1981 var samlet for å markere 25-årsjubileet for triumfen i Serievinnercupen i Paris. Liverpool beseiret som kjent Real Madrid og tok hva som den gangen var klubbens tredje ”bøtte” i den gjeveste europacupen etter at Alan Kennedy ble matchvinner på Parc de Princes.

Blant de som var tilstede for å hedre heltene fra 81-laget i går var andre røde stjerner som Ron Yeats, Ian Callaghan, Ian Rush, John Aldridge, Geoff Strong og Ronnie Whelan.

Vinnerlaget bestod av: Ray Clemence, Phil Neal, Phil Thompson, Alan Hansen, Alan Kennedy, Sammy Lee, Terry McDermott, Ray Kennedy, Graeme Souness, David Johnson og Kenny Dalglish. Innbytter var Jimmy Case.