Landslagsoppdrag for unge røde

Miki Roque og Martin Hansen uttatt for henholdsvis Spania U19 og Danmark U17. John Terry venter et revansjelystent Liverpool.

Spania U19 møter Tyrkia U19 i privatlandskamp på Estadio Nuevo Ganzabal de Langreo onsdag 20.september kl.20:00. I troppen er det funnet plass til Liverpool-forsvarer Miki Roque.

Likeså har en Liverpool-spiller blitt tatt ut for landslagsoppdrag for Danmark U17. Det handler om keeperen Martin Hansen, som kom fra Brøndby i sommer. Han har ennå ikke vært involvert med Liverpools U18-lag denne sesongen, dvs. ikke blant de 16 i spillertroppen til kampene. Med landslaget skal han imidlertid ut i EM-kvalifisering i Aserbajdsjan i perioden  23.-28.september. Der møter han blant annet de jevnaldrende Liverpool-kollegene O’Connor, Collins og Gaughan på Irland 23.september. To dager senere er Latvia motstander, før man møter vertene Asjerbadsjan i Baku torsdag 28.september.

Terry forventer tøff kamp
John Terry forventer at Liverpool slår hardt tilbake etter tapet i lokalderbyet mot Everton når de gjester Stamford Bridge på søndag.

- Liverpool fikk seg en nesestyver i lokalderbyet, som er en stor kamp for dem. Jeg er sikker på at deres spillere var oppbrakt over det, og de vil komme hit for å vinne, men vi er i form og stinne av selvtillit. Det blir en stor kamp for oss så tidlig i sesongen, men vi er klare for oppgaven som venter, sier Chelsea-kapteinen.

- Dersom vi kan vinne denne første store kampen, vil det slå an tonen for oss. Spiller vi bra og vinner på søndag vil de andre lagene, og spesielt Manchester United, begynne å bli nervøse.