Laudrup: - Agger på vei bort

Brøndbys trener innrømmet i kveld at Daniel Agger er tapt for den danske klubben. Cristian Bolaños hjem uten avtale med Liverpool.

Det dreier seg fortsatt mye om Daniel Agger på transfermarkedet. 21-åringen var tilbake på treningsfeltet i Brøndby etter ferie den siste uken. Fra Danmark kommer det stadig nye sitater.

Hans trener, Michael Laudrup, innrømmet i kveld ovenfor dansk presse at det ikke er snakk om hvis, men om når forsvarsspilleren er å finne i en av de store europeiske klubbene.

Hovedpersonen selv vekslet også noen ord med pressen og bekreftet at noe kommer til å skje snart.

- Jeg kan ikke si noe, men jeg vet hva som kommer til å skje, er sitat som blir slått opp.

Forhåpentligvis er det gode nyheter for Liverpool F.C.

CRISTIAN BOLAÑOS PÅ VEI HJEM
Hjemmesiden til Sport Saprissa skriver at høyrekantspilleren har vært og testet forholdene på Anfield den siste uken, men har returnert med uforrettet sak. Rafa skal ha lagt merke til Bolaños da de røde møtte dem i VM for klubblag i Japan forrige måned.

Manageren til Sport Saprissa blir sitert på at det ikke lykkes å komme til enighet om en avtale og at spillere derfor returnerer. Han sier videre at Rafa skal ha ønsket å låne ham ut til La Liga et halvt år for å tilvenne seg den europeiske fotballen. Det skal klubben fra Costa Rica ikke ha vært interessert i. Manageren sier imidlertid at de til sommeren muligens tar opp tråden igjen.