Le Tallec kan forlate klubben

Le Tallec mener han skulle blitt på Anfield da Benítez ble ansatt. Nå føler han at Liverpool-karrieren er over fordi to nye spisser forventes å ankomme. De røde vil la ham gå for 2,5M euro.

Anthony Le Tallec angrer på at han gikk på utlån til St. Etienne da Rafael Benítez ankom Liverpool sommeren 2004. Franskmannen trodde ikke på muligheter for førstelagsspill under Rafa og ba derfor om å bli utlånt. Benítez har senere avslørt at Le Tallec ville ha fått sjansen på Anfield.
- Jeg tror jeg gjorde en stor feil ved å forlate Liverpool så tidlig, uttaler Le Tallec til France Football.

- Nylig hadde agenten min en samtale med Benítez. Han fortalte at han hadde tro på meg i begynnelsen, selv om han ikke viste det.

- Den største feilen var at jeg gikk til ham for å spørre om å bli lånt ut.

Den franske U21-landslagsspilleren har fått beskjed at han kan forlate klubben og vurderer en retur til Frankrike. Han innrømmer at Paris Saint Germain vil være hans førstevalg. Og samtidig nevner Le Tallec at Benítez sannsynligvis kommer til å hente to nye spisser i sommer. Dermed ser han i hvert fall på Liverpool-karrieren som avsluttet.
- Samtalene med Liverpools representanter gikk problemfritt. De sa at det beste for meg ville være å forlate klubben.

- De skal kjøpe to nye spisser, tror jeg, så i mine tanker har jeg allerede reist.

- Alle vet at Paris Saint Germain har vært klubben i mitt hjerte. Hvis de kommer med et godt tilbud, vil jeg dra.

- Jeg vet at klubben ønsker å selge meg for €2,5M eller €3M (£1,71M eller £2,05M, red. anm.), med prosenter for videresalg, fordi Liverpool tror jeg har kvaliteter til å finne meg en storklubb i fremtiden.