Le Tallec måtte under kniven

Hvile var ikke nok til å lege lyskeskaden som holdt Anthony Le Tallec på sidelinja i store deler av U21-EM. Onsdag ble han operert. 21-åringen er likevel aktuell for en overgang til Marseille.

Det franske nettstedet omnet.fr melder at Anthony Le Tallec ble operert for en lyskeskade onsdag. Dette er antagelig samme lyskeskaden som den unge angriperen har slitt med i lengre tid, og som satte han utenfor tre av de fire kampene Frankrike spilte i U21-EM.

Det kirurgiske inngrepet som har blitt gjort medfører trolig at Le Tallec er uaktuell til sesongstarten. Et slikt inngrep vil utvilsomt medføre noen ukers restitusjon før 21-åringen kan spille ball igjen.

Det er imidlertid et åpent spørsmål om den tidligere Le Havre-spilleren fortsatt er Liverpool-spiller når den tid kommer. Omnet.fr melder nemlig også at Marseille-formann Pape Diouf skal ha forhørt seg om Le Tallec i forbindelse med samtalene han har hatt med Liverpool om Djibril Cissé. Dermed kan faktisk Marseille ende opp med å kjøpe/låne to skadde Liverpool-spillere!

Det unge balltalentet som har vært på lån i St Etienne og Sunderland i løpet av sin tid som Liverpool-spiller, er også et mulig transfermål for franske Nancy og flere spanske klubber.

Omnet.fr er for øvrig et uoffisielt nettsted for Olympique de Marseille.