Le Tallec til angrep på Benítez

- Jeg vet ikke om han har et problem med franskmenn, sier franskmannen, og utelukker en retur til Liverpool etter låneoppholdet i Sochaux.

Anthony Le Tallec ble for en måned siden lånt ut til Ligue 1-klubben Sochaux i hjemlandet Frankrike.

Utgangspunktet er at midtbanespillerens gjesteopphold skal vare ut sesongen, med mulighet for å gjøre overgangen permanent ved avtalens utløp.

Nå ser det ut til at det er det siste som skjer - iallfall hvis spilleren sjøl får det som han vil.

- Jeg vil ikke spille for Liverpool, den tida er forbi. Håpet er at jeg kan bli i Sochaux videre, jeg vil gjøre alt for at det skal skje, sier Le Tallec i et intervju med TV-kanalen Sky Sports.

Han forklarer denne avgjørelsen med ønske om en stabil situasjon, noe den tidligere St. Etienne- og Sunderland-leiesoldaten synes at han ikke får i Liverpool.

- Å komme tilbake dit for forsesongstrening, for deretter å forlate dem igjen, er ikke noen hyggelig situasjon, sier franskmannen.

Så lenge landsmannen Gérard Houllier var i klubben syntes han det gikk bra.

- Jeg regner den første sesongen min som glimrende, og jeg lærte også en hel del av alle stjernene, sier Le Tallec.

Men så overtok spanske Rafael Benítez styringen, og da mener unggutten at alt forandret seg.

- Det er sant at han har hivd alle franskmenn siden han overtok roret. Ikke vet jeg om han har noe imot folk fra Frankrike, men jeg vil ikke starte bråk, sier en noe snurt Le Tallec, før han plutselig husker at Mohamed Sissoko er født i Paris.

Det svært opphaussede stortalentet kom til Liverpool i 2003, sammen med kameraten Florent Sinama-Pongolle, som nå er utlånt til Recreativo de Huelva for sesongen 2006/-07.