LFC bekrefter forhandlinger med DIC

Liverpool FC bekrefter nå i kveld på sitt offisielle nettsted at de er inne i en periode med eksklusive forhandlinger med Dubai International Capital omkring investeringer i klubben.

- Ingen avtale er gjort så langt, og detaljene omkring en transaksjon som kan komme til å inkludere et formelt tilbud fra DIC for Liverpool FC har fortsatt ikke blitt bekreftet, heter det i pressmeldingen fra Anfield.

- Klubben tar sikte på å holde sine aksjeseiere og supportere fullstendig informert om utviklingen, og vil komme med en ny pressemelding på et senere tidspunkt, heter det videre.

DIC er, som vi tidligere har nevnt, det internasjonale investeringsselskapet til Dubai Holding, som er et selskap med et omfattende engasjement og firmaer innenfor en rekke bransjer. Dubai Holding har nemlig selskaper som opererer innenfor reise- og fritid, helse, teknologi, finans, eiendom, forskning, utdanning, turisme, energi og kommunikasjon.

- Dette er siste skritt på veien mot å finne den investoren for fremtiden som klubben trenger. DIC er en potensiell investor med ressurser og en filosofi som vi tror kan gjøre dem til ideelle partnere. De har allerede demonstrert en full forståelse og respekt for klubbens historie og verdier. Vi tror også de deler vår hunger etter suksess. Vi har lagt spesielt merke til at DIC virkelig satser på de selskapene de involverer seg i. Dette er veldig viktig med tanke på vår nye stadion, som er en nøkkelfaktor for renoveringen av hele lokalsamfunnet i Anfield-området. På banen vil Liverpool fortsatt være fokusert på å vinne, og dette handler om å gjøre en avtale som gir oss ressurser til dette på lang sikt, uttaler daglig leder Rick Parry.