LFC demper rykter om Kuyt

Liverpool vegrer seg for å by høyere på Dirk Kuyt. PSV interessert i Jan Kromkamp. Chelsea med unnskylding klar foran Community Shield. Mark Gonzalez klar for engelsk fotball.

De røde innfridde ikke budfrist
Ifølge Liverpool Echo stiller Liverpool FC seg ”undrende” til rapporter om at de røde nærmer seg et kjøp av Dirk Kuyt, slik en engelsk tabloidavis hevdet tidligere i dag.

Ifølge Echo fikk Liverpool en frist fra Feyenoord om å legge inn et nytt bud innen sist søndag, noe som ikke ble etterkommet fra Anfield.  Det eneste tidligere budet fra Liverpool skal ha involvert muligheten for at Feyenoord fikk en spiller som en del av prisen.  Trolig dreier dette seg om Jan Kromkamp eller Jerzy Dudek.

Fortsatt ute etter å sikre seg Daniel Alves skal ikke Liverpool være villig til å strekke seg til mer enn maks £10M for å sikre seg Dirk Kuyt, og Feyenoord må betydelig redusere sitt forlangende dersom man skal komme til enighet med Rick Parry & Co.


Kromkamp ønsket
Formannen i PSV Eindhoven, Rob Westerhof, blir sitert i en avis i Eindhoven på at man er interessert i Jan Kromkamp foran neste sesong.

- Vi har kontaktet Liverpool for å spørre hva situasjonen til Kromkamp er, sier Westerhof.

- De forklarte at spillerens situasjon er ganske usikker.  Vi vet ikke om vi kan låne ham, eller om vi må kjøpe ham.  Kanskje vil vi snart få klarhet i dette.

Rafa Benitez vil trolig vente med å eventuelt la Kromkamp gå før han har sikret seg en ny spiller til Liverpools høyreside.  Daniel Alves kan for eksempel dekke både backplassen og posisjonen på høyre midtbane, dersom han skulle bli kjøpt.


Slitne Chelsea
José Mourinho sier at ingen hadde så mange spillere involvert i sluttkampene i VM som Chelsea og at man ikke bare må vente med å benytte noen av de beste spillerne under pre-season, men at man heller ikke vil stille med fullt lag under Community Shield.

- Jeg tror at vår start på denne sesongen kan bli ganske vanskelig.  I Community Shield vil vi for eksempel møte Liverpool som allerede har vært involvert i Champions League kamper og har trent i en måned.  Noen av spillerne vil ikke være klare til å spille denne kampen.  Det er en cup som vi var glade for å vinne i fjor og det sier seg selv at vi gjerne vil vinne igjen, men jeg vil se på det i et annerledes lys.


Speedy forberedt til PL
Mark Gonzalez er ventet å spille sin første kamp mot Crewe til lørdag.  Den hurtige chileneren stod over mot Wrexham med en liten kneskade.  22-åringen sier at han gjør det han kan foran møtet med engelsk fotball, og at han vil være i stand til å håndtere det mer fysiske og intense spillet på øyriket.

- Jeg vet at det er backer som vil prøve å sparke meg sønder og sammen, men det er en del av spillet, uttaler Mark.

- Hvis de sparker ut etter deg er det fordi at du gjør det bra, slik at de bare kan sparke.

- Jeg kan håndtere aggressivt spill.  Jeg trener mye fysisk for å bli sterkere og mer robust.  Jeg har alltid sagt at jeg har de kvalitetene som skal til for å spille i Premier League, men det er forskjell på å si det og å gjøre det.