LFCSCSB besøkte Øyer

Trenere fra Liverpools ungdomsakademi er blitt hentet inn for å trene unge fotballspillere. Supporterklubben besøkte ivrige talenter hvor røde Liverpool-trøyer var i stort flertall.

12 trenere fra ”Liverpool Academy” har tatt turen til Norge, i tillegg til at Karl Robinson er lederen for representantene fra LFC.  Disse kommer rett fra en fotballskole i Sverige, før de denne uka har trent til sammen 350 gutter og jenter i alderen 8-15 år.

En rekke foreldre og andre skuelystne var møtt opp og det var bare lovord å høre om både den treningen som de fra Merseyside gjennomførte, og hvor godt de kom overens med de norske talentene.

Da liverpool.no besøkte fotballskolen på Øyer tidligere denne uka krydde det av unge spillere med kledelige Liverpool-drakter.  Det var liten tvil hvilken klubb som var mest populært på banene som lå i naturskjønne omgivelser.  Medbrakt kopi av Champions League pokalen var derfor svært populært og det ble raskt kø om å få tatt bilde sammen med ”bøtta” som de røde nå har til odel og eie på Anfield.

Skolen er delt i to puljer, og primus motor Bernt Jo Vole kan fortelle at det hele avsluttes førstkommende søndag (13.august).

Under er bildene fra de 13 gruppene som utgjorde den første halvdelen av skolen.



Gruppe 1



Gruppe 2



Gruppe 3



Gruppe 4



Gruppe 5



Gruppe 6



Gruppe 7



Gruppe 8



Gruppe 9



Gruppe 10



Gruppe Keepere