Ligakamp nummer 200 for Crouch

Peter Crouch står foran sin 200. ligakamp. Reservenes treningskamp mot Wolves er utsatt.

Dersom han får spilletid mot Arsenal på søndag, kommer Peter Crouch til å spille sin ligakamp nummer 200. Da snakker vi om karrieren sett under ett, og altså ikke bare som Liverpool-spiller. Spissen, som har gjort 8 mål for Liverpool denne sesongen, står registrert med ligakamper for hele 6 klubber. Foruten Liverpool dreier det seg om QPR, Portsmouth, Aston Villa, Norwich og Southampton.

Vi får krysse fingrene for at det blir et lykkelig jubileum, men tørr minne om at de røde ikke har vunnet borte mot Arsenal siden Titi Camara ble matcvinner i en 1-0 kamp på Highbury i 2000.

Treningskamp utsatt
Liverpools reservelag har et langt opphold i seriespillet nå, og har derfor avtalt et par treningskamper i november. Nå har imidlertid treningskampen mot Wolverhampton førstkommende tirsdag blitt utsatt. Årsaken skal være at flere spillere som var tiltenkt å spille i kampen enten har blitt skadet eller har blitt innkalt til landslagsspill i neste uke. Det dreier seg om både senior- og juniorspillere.

Noen ny dato for Wolverhampton-kampen har ikke blitt offentliggjort, og alt tyder på at Gary Abletts reservelag dermed ikke vil spille kamp igjen før de møter Marine i treningskamp tirsdag 28.november.