Lite håp for Luis

Liverpool bekrefter appell av utvisning, men dommerens rapport gjør at Garcia og Mullins trolig mister cupfinalen. VM i fare for Jerzy Dudek. ”Gamle” drakter i Cardiff.

Appell levert
Daglig leder i LFC, Rick Parry, bekrefter overfor Liverpool Echo at klubben før kl 13.00 i dag leverte en appell til FA, hvor man ber om at man ser på utvisningen av Luis Garcia fra gårsdagens kamp mot West Ham.  – Vi håper at FA kan se på tapen som omhandler utvisningen, og at de mener at tre kampers karante for voldelig spill vil være for strengt.

Echo kan imidlertid bekrefte at dommer Howard Webb i sin rapport har bekrefter at Luis Garcia og Hayden Mullins begge ble utvist for voldelig spill, noe som altså automatisk medfører en suspensjon på tre kamper.  Inntrykket er derfor at det er liten sjanse for at straffen for de to røde kortene blir omgjort.


Jerzy får refs fra trener
I et dramatisk angrep på Jerzy Dudek, mer enn antyder Polens keepertrener Jacek Kazimierski at Liverpools 33-årige veteran må beklage seg på å bli hjemme når sluttspillet i VM skal foregå til sommeren.  Dudek har i det siste synes å ha kommet bak Celtics Artur Boruc som førstevalg, etter å ha mistet plassen i Liverpool til Pepe Reina, men var uansett ventet å være sikker i troppen.

- Jerzy må begynne å oppføre seg som en mann og glemme tankene om at han blir med i landslagstroppen, er nemlig utblåsningen til Kazimierski.


Ikke Adidas i FA-Cup finalen
Liverpool avviser rykter om at de helrøde skal benytte et nytt draktsett fra Adidas i FA-Cup finalen.  Gerrard & Co vil fra og med neste sesong spille med drakter fra Adidas, men klubben sier klart i fra at man vil benytte sine nåværende drakter 13.mai.