Lite snakkesalig Parry

Rick Parry holder fortsatt kortene tett til brystet i spørsmålet om ny stadion. John Arne Riise med tre røde på tidenes lag i Skandinavia. Bordeaux-Liverpool direkte på Viasat Sport 2.

- Et skritt nærmere
I sin spalte i LFC Magazine denne uka velger daglig leder Rick Parry ikke å utdype det at myndighetene nå har stilt til rådighet midler for å oppgradere området rundt den planlagte nye stadion til Liverpool i Stanley Park.  Parry gjentar at han ser det som et nytt viktig skritt på veien mot arenaen med 60.000 sitteplasser, men bekrefter ikke at arenaen vil bli bygget.  Han understreker imidlertid at midlene til å utvikle områdene Anfield og Breckfield kun kan bli foretatt dersom Liverpool fullfører sitt byggeprosjekt.

LFC fikk tilskudd på EU midler etter at man fikk godkjent en finansieringsplan innen tidsfristen for noen dager siden.  Det er foreløpig ikke bekreftet om klubben har fått alle de tilskuddene man søkte om.  Årsaken til at det ble gitt grønt lys var, etter det liverpool.no forstår, at klubben fikk en bankgaranti som tilsa at man om nødvendig selv kunne skaffe kapital til hele byggeprosjektet.

Kilder vi har vært i kontakt med, mener at det faktum at man nå står nære ved en offisiell bekreftelse på at stadion både blir til virkelighet, og byggingen snart vil starte, gjør at det også vil bli lettere å trekke til seg investorer og sponsorer.  Klubben skal være i samtaler med flere aktører, enten disse ønsker å prøve å få full kontroll over LFC eller vil skaffe seg en posisjon gjennom en vesentlig aksjepost.  Ventelig vurderer man også å selge navnet på stadion.  Ryktene forteller at det kan komme mer konkrete opplysninger om dette i løpet av nokså kort tid.


Riise tar ut sitt lag
I LFC Magazine har man bedt John Arne Riise plukke ut sin beste ellever blant spillere i Skandinavia.  I tillegg til seg selv har nordmannen tatt ut Sami Hyypiä og Jari Litmanen blant spillere som har vært innom Anfield.  

John Arne sier at Sami har spilt på det høyeste nivået gjennom lang tid og hatt stor suksess.  Det at han har spilt ved siden av ham i fem år gjør at han vet nøyaktig hvor god finnen er.  Han sier at Jari har hatt en stor karriere og bl.a. vunnet Champions League med Ajax, og at selv om han var kort tid i Liverpool kunne en se hvilket talent han hadde.

Skandinavia XI til Riise:  Peter Schmeichel; Roland Nilsson, Rune Bratseth, Sami Hyypiä, John Arne Riise; Fredrik Ljungberg, Jari Litmanen, Erik Mykland, Michael Laudrup; Henke Larsson, Ole Gunnar Solskjær.


Neste CL-kamp på TV
Bordeaux-Liverpool vil bli vist direkte på Viasat Sport 2 og Sky Sports Xtra.  Kampen sendes i redigert opptak på TV3 kl 23.00 samme kveld, onsdag 18.oktober, mens hele oppgjøret sendes i opptak kl 00.30 på SportN.  Dette fordi Chelsea-Barcelona prioriteres på TV3.