Liverpool bekrefter at Agger er i boks

Liverpool FC bekrefter nå at de har kjøpt Daniel Agger fra Brøndby, og dansken har skrevet under for fire og et halvt år på Anfield.

Rafael Benitez sin søken etter en ny midtstopper er endelig over. Liverpool FC bekrefter nå at man har kjøpt Daniel Agger fra Brøndby, og at dansken har signert for fire og et halvt år på Anfield. Det skulle bety at den andre medisinske testen som Agger måtte gjennomføre viste at kneskaden hans ikke er så alvorlig som Liverpools legeteam først fryktet.

Dansken blir dermed den andre forsvarsspilleren som kommer inn porten på Anfield i løpet av kort tid, i kjølvannet av overgangen til Jan Kromkamp. 21-åringen har nå altså endelig bestått alle legetester, og stopperen skal ha signert sin Liverpool-kontrakt i morgentimene.

Trøye nummer 5
Liverpool FC har også bekjentgjort at Agger vil spille med trøye nummer 5 for klubben. Det vil si Milan Baros sitt gamle trøyenummer. Et mer naturlig nummer for en midtstopper enn for en spiss, vil supportere med sans for fotballtradisjoner si.

Trening i dag
21-åringen vil trene sammen med sine nye lagkamerater på Melwood i dag, når Liverpool forbereder seg til lørdagens ligakamp mot Tottenham.

Får ikke spille Champions League
Rafael Benitez har jaktet Daniel Agger i flere måneder. Dansken kan imidlertid ikke spille i Champions League for de røde, da han har spilt for Brøndby i turneringen.

- Vi har ikke kjøpt spilleren med tanke på en turnering der vi maksium har sju kamper igjen å spille. Dette er en spiller for fremtiden. Dersom vi må spille sju kamper til i Champions League i år uten å bruke spillerne som har spilt for andre klubber (Agger og Kromkamp, red.anm.), så er det et hyggelig problem, kommenterer Liverpool-manageren.

Vil du vite mer om overgangen, og ikke minst om Daniel Munthe Agger, anbefaler vi denne artikkelen.