Liverpool enig med Feyenoord

Det bekreftes nå på Anfield at man er blitt enig med Feyenoord om en overgangsum for Dirk Kuyt. Spilleren er ventet til Merseyside senere i dag for å gjennomføre sin legetest.

”En ære å spille for Liverpool”
Bare legetesten gjenstår før Dirk Kuyt er klar for Anfield, etter at Liverpool nå bekrefter at man er blitt enig med en Feyenoord om en overgangsum for spilleren.

Liverpools offisielle hjemmeside siterer 26-åringen på at han nå har kommet til sin drømmeklubb, og at det vil være en ære for ham å spille på Anfield.

- For meg, var Liverpool drømmeklubben jeg var på jakt etter.

- Det var mer interesse fra andre land, men for meg hvar det ingen som kunne måle seg med Liverpool.  En briljant klubb med et enormt rykte, fantastiske supportere og en utrolig historie.  Det vil være en ære å spille for en slik klubb.

- Vi gjorde hva vi kunne for å beholde Dirk i Feyenoord, sier formann Jorien Van den Herik hos nederlenderne.  – Vi strakk oss langt og Dirk var med oss, men vi visste at det var en sjanse for at han ville gå dersom hans drømmeklubb kom på banen.  Liverpool er hans drømmeklubb.

Det er ventet at Kuyt vil gjennomføre sin legetest på Merseyside senere i dag, og at det kan være mulig at han blir registrert tidsnok til at han vil være tilgjengelig til kampen mot Sheffield United på lørdag.