Liverpool FC avdramatiserer Italia-link

Liverpool FC går nå til det uvanlige skritt å kommentere tabloid-spekulasjoner omkring klubbens manager. En talskvinne for klubben avviser at Benitez skal være på vei til Italia.

Liverpool FC går nå ut og toner ned historien om at Rafael Benitez skal være fristet til å jobbe i Italia om han får et seriøst tilbud fra en Serie A-klubb. Historien har spredd seg som ild i tørt gress i britiske medier utover formiddagen, etter at Benitez sin agent skal ha blitt sitert på at hans klient vil vurdere et bra tilbud fra Italia.

- Benitez som trener passer som hånd i hanske i Italia. Får vi et slikt tilbud kan han til og med forlate Liverpool, skal agenten Manuel Garcia Quillon ha uttalt.

Nå sier en talskvinne for Liverpool FC følgende i en kommentar til BBC Sport: - Vår manager har gjort det klart at han er veldig godt fornøyd og trives i klubben.

Benitez skrev som kjent under en ny kontrakt med Liverpool i sommer, og er bundet til klubben frem til sommeren 2010. 46-åringen ankom Anfield fra Valencia sommeren 2004, og har som alle vet vunnet både Champions League og FA-cupen med de røde etter den tid.