Liverpool har lagt inn bud på Neill

I følge skysports.com har Liverpool nå lagt inn et offisielt bud på Blackburns høyreback Lucas Neill. BBC melder at budet er på £2M. Dermed kan det bli enda ett kjøp før transferdeadline.

Skysports.com hevder at Liverpool FC nå har kommet med et konkret bud på Lucas Neill, og rapporterer at de røde nå avventer svar fra Blackburn på om Lancashire-klubben er villige til å starte forhandlinger.

Høyrebacken er inne i sitt siste år av Blackburn-kontrakten, og skal ha gjort det klinkende klart at han ikke kommer til å signere noen ny avtale med klubben. 28-åringen skal ha avslått et lukrativt kontraksforslag fra den kanten.

Rafael Benitez er ivrig etter å styrke forsvaret, ettersom han har dårlig cover på høyresiden etter at Antonio Barragan reiste hjem til Spania. Mye tyder også på at Jan Kromkamp er på vei hjem til Nederland. Det faktum at Neill kan spille på alle posisjoner i forsvarsrekka taler også til australierens fordel.

Neill, som er kjent som en hardtspillende type som pådrar seg kort i fleng, gjorde et godt VM for Australia i en posisjon som midtstopper. Han har også vært en stødig brikke i Blackburn-forsvaret i en årrekke. Blackburn skal allerede ha begynt å se seg om etter alternativer om Neill skulle forsvinne, og skal ha rettet kikkerten mot Danny Mills i Manchester City.

Både Tottenham og Newcastle meldes også interesserte i Lucas Neill, men Liverpool skal være klare favoritter til å sikre seg høyrebackens underskrift.