Liverpool klare for generalprøve

Rafael Benitez sier at de røde er bedre forberedt enn forrige sesong, mens kaptein Steven Gerrard ser fram til den tradisjonelle Community Shield mot Chelsea på søndag.

Rafa avviser psykisk krigføring
José Mourinho har allerede skapt overskrifter ved å hevde at han frykter Manchester United og Arsenal mer enn Liverpool den kommende sesongen, og at de røde fra Anfield spiller for defensivt.  Rafael Benitez nekter å ta agnet og nøyer seg med å si at hans mannskap vil være sterkere og bedre forberedt enn noen gang.

- Dere burde alle kjenne meg nå, jeg ønsker ikke å kommentere om andre managere og vil heller konsentrere meg om mitt eget lag, sier Rafa til uttalelsene fra Londons beste vestkant.

- Vi er bedre forberedt enn forrige sesong, selv om vi har hatt svake resultater under pre-season.  Vi har tapt noen kamper i sommer, men de var ikke noe annet enn treningskamper samtidig med at vi trente to ganger om dagen. 

- Vi har hatt skader, og spillere har kommet tilbake fra VM.  Vi har prøvd forskjellige systemer og det er årsaken til at resultatene ikke har blitt bra.

- Det er imidlertid kommer mer kvalitet i troppen, og vi er i form og klare for sesongen.  Nå må vi begynne å vinne kampene.


Gerrard vil ha ny seier i Cardiff
Den tradisjonelle generalprøven mellom ligavinneren og FA-Cup mesteren finner sted i Cardiff førstkommende søndag, etter at man fortsatt bygger et nytt Wembley.  Det som i mange år var Charity Shield er nå blitt til Community Shield.  Liverpool møter Chelsea, en motstander man har blitt godt kjent med de siste par årene, og Steven Gerrard vil ikke ha noe i mot å klå de blå også før det virkelige alvoret begynner.

- Det er ingen tvil om at vi ser fram til kampen mot Chelsea.  Det er sesongens første trofé som står på spill, og selv om det ikke er en av de store titlene det dreier seg om vil vi reise til Cardiff fast bestemt på å vinne kampen.

- Chelsea har som forventet kjøpte inn flere spillere i sommer og vil igjen bli det laget alle må slå, men vi har også styrket alle lagdelene.

- Vi har stort sett beholdt våre spillere og brakt inn kvalitet i viktige posisjoner.  Jeg er mer oppglødd foran denne sesongen enn jeg har vært på veldig lenge.