Liverpool Res - Birmingham Res 1-0

Reservene vant til slutt med et fortjent mål to minutter før slutt i Wrexham. 16-årige Tomlin prøvespilte uten å imponere spesielt.

Paco Herrera og Hughie McAuley har tatt ut laget under mot Birmingham. Førstelaget til the blues har kamp i morgen. Derfor stiller de med et ganske ukjent mannskap.

16-årige Lee Tomlin er på benken. Den unge spissen er på en ukes utlån fra Rushden & Diamonds og vil trolig få sjansen i løpet av kampen.

5. min: Rolig åpning fra begge lag. Ingen stor målsjanser. Vi kommer til å oppdatere med mål og de søtrste sjansene frem til kampslutt.

17. min: Første skudd mot mål i kampen når det åpener seg på midten og Foy får rom. Han avslutter med et skudd fra ca 25 meter med venstrebeinet. Ikke altfor farlig.

19. min: Calliste lager plass til seg selv og skyter mot nærmeste kryss fra ca 18 meter. Keeper slår til corner.

28. min: Hobbs slår en stikker til Anderson som må skyte i steget fra 10-12 meter. Ballen går like utenfor.

43. min: Foy spiller til en Anderson på løp. KAntspilleren får ikke med seg ballen på første touch og må stoppe og snu. Det spolerer en kjempesjanse. Får likevel avsluttet brukbart.

45. min: Langt utspill fra Martin. Anderson vinner en duell og får med ballen ned til hjørneflagget. Han legger 45 grader ut til Calliste som skyter i en forsvarer og utenfor.

Pauserapport
Brukbar kamp av de røde selv om målene har uteblitt. Høyt tempo og full kontroll defensivt. Birmingham har ikke hatt et eneste skudd mellom stengene enda. Men som tidligere denne sesongen sliter de med å omgjøre sjanser til mål.

52. min: Guthrie får en skuddmulighet rett innenfor 16. meteren. Skuddet går i en spiller og til hjørnespark.

54. min: Omgangens beste sjanse når Foy finner Anderson som møter fint. Vingen skjærer inn foran mannen sin og skyter. Skuddet går en halvmeter utenfor krysset. Hadde vært en kjempescoring dersom den hadde gått i nettet!

85. min: Hammill skyter et hardt skudd fra 20 meter. Skuddet går nokså rett på keeper og til corner.

88. min: Endelig satt den! Det er Hammill igjen som er frempå med et langskudd. Keeper slår ballen i stolpen og Anderson er påpasselig fremme til å putte den i kassa. En fortjent scoring.

Sluttrapport
Det ble til slutt en fullt fortjent seier etter at Liverpool lenge slet med kreativiteten på midtbanen. En god Hammill kom inn mot slutten og satte fart det siste kvarteret. Gjestenes keeper var banens beste og hadde reddet alt inntil et langskudd fra midtbanespilleren ble slått i stanga og Anderson kunne sette returen i nettmaskene. Antwi, Peltier og Anderson stod frem på hjemmelaget i tillegg til et godt innhopp at nevnte Hammill. 16-årige Tomlin, på prøvespill fra Rushden & Dimonds, fikk 25 minutter uten å imponere spesielt. Spissen klarte aldri å markere seg.