Liverpool res v Man Utd res 1-0

Reservene vant 1-0 hjemme over mesterne Manchester United. Antonio Barragan scoret etter 73 minutter.

1.omgang:
Det har vært en jevn og sjansefattig 1.omgang, hvor Liverpool har hatt et lite spillemessig overtak men bortelaget vært vel så farlige på sine kontringer.

5.min:  Kapteinen Jack Hobbs får seg en kraftig smell, men er på beina igjen etter behandling.

10.min:  Paul Anderson prøver seg fra 20 meter, et bra forsøk som går en meter over.

18.min:  Omgangens største sjanse da Man Utd får avsluttet ved bakre stolpe, men David Martin gjør en god benparade.

20.min:  Robbie Foy avanserer mot 16-meteren, men istedenfor å spille til bedre plassert Danny Guthrie er han egoistisk og roter bort muligheten.

21.min:  Et nytt farlig angrep fra United, men avslutningen går utenfor.

24.min:  Bortelaget får frispark, men Martin plukker enkelt forsøket.

31.min:  Danny Guthrie, som ligger mellom midtbanen og spissen Idrizaj, tråkler seg igjennom forsvaret, men istedenfor å spille til Paul Anderson avslutter han svakt selv.

32.min:  Guthrie prøver seg på en frekk volley fra 35 meter, men skyter utenfor.

36.min:  Besian Idrizaj får et greit gult kort for viljehands.

43.min:  Fin kombinasjon mellom Foy og Idrizaj, men en back får klarert i siste liten.

2.omgang:

46.min:  Gult kort til Jonathan Evans hos MU, etter en stygg ettersleng mot Idrizaj.

50.min:  Foy blir spilt fram på venstrekanten, men avslutningen går i et forsvarsbein og ut til corner.  Antwi header corneren i en bue mot mål, men keeper får såvidt fistet forsøket over.

57.min:  Man Utd skyter hardt i nettveggen fra skrått hold.

65.min:  Paul Anderson stusser videre en corner fra Foy med hodet, men ballen blir reddet nede i hjørnet.  Rett etter sender Robbie Foy en volley over fra langt hold.

70.min:  Danny Guthrie, som har vært god i rollen bak spissen, vinner en knallhard duell på midtbanen og spiller fram Calliste på venstrekanten.  Waliseren prøver å plassere ballen i motsatt hjørne, men ballen går utenfor.

73.min:  En corner blir headet ut i returrommet og Antonion Barragan knaller til fra drøyt 16 meter.  Den knallharde volleyen greier bare keeper å slå videre opp i nettaket.  1-0 til Liverpool.

85.min:  Showcroft får gult.

89.min:  Innbytter Adam Hammill kommer også i dommerens bok.

90.min:  Den eneste muligheten Man U har etter pause, da Martin er uoppmerksom på et frispark og ballen går igjennom hele straffefeltet.

90.min:  Calliste gjør et raid, men kommer i ubalanse og skyter over.

Totalt sett en fortjent seier, etter at Liverpool gjør en langt bedre 2.omgang enn hva tilfellet før pause.  I de siste 45 minuttene kontrollerer de helrøde kampen, og Utd truet først målet med sin sjanse i siste spilleminutt.  Hjemmelaget hadde også mer punch framover i andre halvdel av kampen, og seiersmålet var en perle.

SPILLERVURDERING:

David Martin 6 -
Virket mye tryggere enn i siste kamp mot WBA, og måtte gjøre et par kvalifiserte redninger i 1.omgang.

Antonio Barragan 7 - Spanjolen har fullstendig kontroll bakover og blir matchvinner med et flott skudd.  Liverpools beste.

Miki Roque 6 - Med unntak av en god åpning fra gjestene hadde Liverpools stopperpar god kontroll.

Godwin Antwi 6 - Sterk i duellene, flink til å bryte foran, og har også gode avleveringer.  Går godt sammen med Roque.

James Smith 5 - Svært lite skjedde ute på venstrekanten, og Smith gjorde en meget anonym kamp.

Paul Anderson 5 - Blir litt puslete, og greier ikke å markere seg i dette oppgjøret.

Jack Hobbs 6 - Flink til å ta hånd om andreballene, god ballfordeler, og viser ro og autoritet.

Lee Peltier 5 - Gjør ingen spesielle feil og er solid defensivt, men setter likevel lite preg på midtbanen.

Robbie Foy 5 - Er ujevn, hvor han varierer mellom gode raid til situasjoner hvor han havner i en blindvei og mister ballen.  Kan til tider virke uinteressert, men likevel en sterk 5'er.

Danny Guthrie 7 - Meget positivt kamp i "hullet" bak spydspissen.  Flink til å få tak i de ballene som Idrizaj ikke vant og er mye involvert.  Får litt trekk for å være vel egoistisk et par ganger.

Besian Idrizaj 5 - Etter en god kamp mot WBA på onsdag fikk østerrikeren lite eller ingenting til i dag.  Naturlig at han ble byttet ut.

Liverpool: David Martin; Antonio Barragan, Godwin Antwi, Miki Roque, James Smith; Paul Anderson (Adam Hammill 81), Lee Peltier, Jack Hobbs, Robbie Foy; Danny Guthrie (Ryan Flynn 86); Besian Idrizaj (Ramon Calliste 62).

Reserver:  Lancaster, O'Donnell.

Man Utd: Steele; Gray, Lee, Showcross, Evans; Rose, Neumayr, Jones, Campbell; Hewson (Barnes 62), Mullen (Burns 79).

Reserver:  Crocket, Marsh, Cathcart.