Liverpool-spillere i aksjon i kveld

Finn ut for hvem, når og på hvilken kanal!

For deg som har savnet å se Liverpool-spillere i aksjon siden de gikk av banen etter FA-cupfinalen lørdag for to uker siden, blir det sjanse til gjensyn med noen i kveld.

Klokka 19 spiller Norge privatlandskamp mot Paraguay, med John Arne Riise i aksjon i rødt, hvitt og blått. Kampen sendes direkte på norsk TV 2.

En time seinere starter kampen Irland-Chile, hvor det i utgangspunktet skulle vært to røde spillere i aksjon: Mark Gonzalez og Steve Finnan.

Finnan sto opprinnelig i startoppstillingen, men måtte trekke seg på grunn av en skade. Gonzalez ventes derimot å spille for et ungt chilensk lag, og det bare timer etter at det ble klart at Liverpool sender en ny søknad om arbeidstillatelse for vingen ved månedsskiftet.

Liverpool.no kommer tilbake med en rapport om lynvingens innsats.

Som om det ikke var nok, skal både Real Sociedad-linkede Daniel Agger og Carl Medjani i aksjon. Det skjer henholdsvis i U21-EM og Toulon-turningen (turnering for spillere født etter 01.01-1985).

Medjanis Frankrike spiller faktisk finale mot Nederland i kveld, og den sendes på Eurosport fra klokka 20.30.

Omtrent samtidig, klokka 20, spiller Daniel Aggers Danmark mot Italia i en kamp i gruppe B. Kampstart er klokka 20.45, og kampen sendes på kanalen 3+.

De øvrige røde representantene i U21-EM, franske Anthony Le Tallec og Florent Sinama-Pongolle, spiller ikke ny kamp før i morgen, mot Tyskland i gruppe A.