Liverpool vurderer alternativer

VM-spiller linket ettersom Rafael Benitez søker etter å styrke høyreflanken og angrepet. Lenger ferie for røde spillere enn konkurrentene.

Trabelsi aktuell ?
En rekke engelske aviser hevder i dag at Hatem Trabelsi kan være aktuell for Anfield, spesielt dersom det skulle gå i stå med en forventet overgang for Daniel Alves.  Den offensive høyrebacken til Ajax vil være tilgjengelig på Bosman.  29-åringen har hatt problemer med en kneskade, men spilte alle tre kampene til Tunisia i Tyskland og var på banen 32 ganger for Ajax siste sesong.  Trabelsi har totalt 59 landskamper for Tunisia.

Dirk Kuyt nevnes igjen i den engelske pressen.  Rafael Benitez vil gjerne ha inn ytterligere en angriper i tillegg til Craig Bellamy før sesongstart, og toppscoreren til Feyenoord er øverst på ønskelisten.


Fire røde igjen
Steven Gerrard, Jamie Carragher, Peter Crouch og Scott Carson forbereder seg til morgendagens kvartfinale mot Portugal.  Kvartetten er hva Liverpool har igjen av spillere i årets VM.  Konkurrenter i Premier League som Chelsea, Manchester United og Arsenal har imidlertid flere representanter som fortsatt er opptatt med spill i Tyskland.

Chelsea har for eksempel 11 spillere, og 13 dersom man regner nyinnkjøpte Andrej Shevchenko og Michael Ballack.  Manchester United har syv spillere igjen, mens seks fra Arsenal fortsatt ikke har kunnet ta seg ferie.