Løsner det for Bellamy?

Skal Craig Bellamy endelig finne veien til nettmaskene i Premier League for Liverpool, mot sin gamle klubb i morgen? Rovers-manager Mark Hughes frykter i alle fall det.

Craig Bellamy gikk som kjent fra Blackburn til Liverpool for £6M i sommer. Etter at han onsdag fant veien til nettmaskene for Wales, frykter nå hans gamle sjef, Mark Hughes, at waliseren også skal finne scoringsformen i Premier League.

Bellamy har fortsatt til gode å gjøre mål for Liverpool i Premier League, men ingen blir vel forbauset om den første scoringen kommer mot hans gamle klubb. Blackburn-manager Hughes tror i alle fall det bare er et tidsspørsmål før det løsner for hans gamle elev i helrødt.

- Craig kan begynne å score for Liverpool når som helst, det vet jeg. Han har en enorm selvtillit og tro på seg selv, og det med rette, uttaler Hughes til The Times.

- Craig er en veldig god spiller, det vet alle. Når han er i form er det en fryd for øyet å se han spille. Det er god underholdning å se han utfordre en forsvarsrekke. Han er en stolt waliser, og vil nok være i skyene etter å ha vært kaptein for landslaget nå.

Leverer kapteinsbindet tilbake
Bellamy selv sier for øvrig til samme avis at han med glede leverer kapteinsbindet tilbake til en skadefri Ryan Giggs i neste kamp, etter de to kampene han fikk som sjef på banen den siste uken.

- Ryan Giggs vil være tilbake som kaptein i neste kamp, og han tar da over sjefsrollen. Selv om jeg syntes det var en ære å være kaptein, var jeg ikke komfortabel med alt oppstyret vervet medførte for meg. Noen av de tingene som ble sagt og skrevet påvirket familien min, og det liker jeg ikke. Jeg ønsker bare å spille uten å være i medienes søkelys, sier spissen.

Blackburn med nytt tilbud til Neill
Rafael Benitez prøvde som kjent å kjøpe Blackburn-kaptein Lucas Neill før transferdeadline i august. Det er ventet at Liverpool-manageren vil gjøre et nytt forsøk på å hente høyrebacken i januar. Nå kontrer Blackburn med å tilby Neill et nytt og forbedret kontraktsforslag når han kommer hjem fra landslagsoppdrag med Australia i dag.

28-åringen har allerede avslått et tilbud fra Rovers, og han har tidligere antydet at han vil bort fra Ewood Park.

- Vi ønsker at Neill blir i klubben, og har tilbudt han en ny, forbedret kontrakt som han ikke har fått tid til å se på selv ennå, bekrefter manager Hughes.

Både Neill og Brett Emerton har blitt offer for flyforsinkelser på vei hjem fra Australias landskamp mot Bahrain, og er ikke ventet fremme i Blackburn før sent i ettermiddag. Det kan føre til at Hughes vegrer seg for å bruke duoen på Anfield i morgen.