Luis ser fremover

Luis Garcia vil legge tapet mot Benfica bak seg, og se fremover. Benitez tror spissene vil revansjere kritikken. Bennett dømmer. Kampbilletter til medlemmer.

Luis Garcia mener at han og hans lagkamerater må legge skuffelsen etter tapet mot Benfica bak seg fortest mulig, og heller se fremover. Spanjolen ser dette som en nødvendighet om man skal oppnå målet om en andreplass i ligaen.

Den lille teknikeren fastslår til liverpoolfc.tv i dag at han er like deprimert som alle andre etter at de røde ble dumpet ut av Champions League, men oppfordrer nå alle med tilknytning til klubben om å glemme resultatet mot Benfica så raskt som mulig.

- Vi er veldig skuffet, og det er jeg sikker på at supporterne er også. Vi prøvde å score mot Benfica, men det viste seg vanskelig for oss. Vi hadde også litt uflaks, mener han.

- Vi hadde fire store målsjanser, men lå likevel under med ett mål ved pause. Vi visste vi var i stand til å komme tilbake, men klarte ikke å score målene som var nødvendige. Nå er det viktig å glemme Benfica-kampen og i stedet tenke på fremtiden. Alle er langt nede nå, men vi vet vi må ende blant de fire beste denne sesongen. Vi ønsker å ende så høyt oppe på tabellen som mulig, og satser på andreplassen, slår han fast.

Rafa oppfordrer spissene til å gi svar på tiltale
Rafael Benitez sier til liverpoolfc.tv at han tror at hans hardt kritiserte spisser snart vil gi svar på tiltale, ved å hjelpe Liverpool med å slå tilbake etter skuffelsen mot Benfica og exiten i Champions League.

Pressen har rettet et sterkt fokus på Liverpools manglende uttelling foran kassa etter at man ikke klarte å score mål i noen av de to kampene mot portugiserne. Peter Crouch er som kjent den eneste av klubbens nåværende spisser som har scoret mål for Liverpool etter nyttår. Benitez nekter imidlertid å slenge seg med på hylekoret. Manageren tror spissene tvert i mot vil få hull på byllen ganske snart.

- Jeg er sikker på at vi vil score nok mål til å holde oss i toppen av tabellen frem til sesongslutt. Jeg ser at Morientes er en god avslutter på hver trening, men han har ikke hatt flaksen med seg ute på banen ennå. Det er det samme med Fowler. Cissé var toppscorer i Frankrike. Noen ganger er det kun snakk om flaks og uflaks. Morientes har rutinen, og kjenner den engelske stilen nå. Onsdag var det Champions League, og en helt annen type fotball. Akkurat nå er det viktigst for meg å støtte mine spillere, fordi jeg vet hvor hardt de jobber, sier Liverpool-manageren.

- Selvsagt er det bekymringsfullt at målene uteblir. Du kan ikke sette all lit til forsvarerne. Men fortsetter vi å skape sjanser, vil vi score. Crouch gjorde 12-13 mål i fjor. Morientes scorer normalt mange. Fowler kjenner alle. Det samme med Cissé. Det er bare et tidsspørsmål. Alle husker hvordan det ble pratet om måltørken til Crouch i starten av sesongen. Når han gjorde mål, ble fokus rettet mot Morientes i stedet.

- Vi har 10 ligakamper igjen, og spissene vet vi må score mål. Vi må score mål i FA-cupen også. Alle må fortsette å jobbe. Ønsker du å endre på noe, kan du ikke gjemme deg. Du må bare jobbe enda hardere ute på banen. Dersom en spiss mangler selvtillit, må han jobbe enda hardere for å gjøre det første målet. Jeg snakker med dem, men dette er mye opp til spillerne selv. Til syvende og sist er de som står foran målvakten med ballen i føttene, og da er alt opp til dem selv. Jeg tror vi kan få bukt med dette problemet allerede nå i helgen, avslutter Rafa.

Bennett dømmer
Og apropos helgen, så er det Steve Bennett fra Orpington i Kent som er satt opp som pipeblåser på Highbury på søndag. Dette er første gangen han dømmer en kamp mellom Liverpool og Arsenal, og faktisk også bare andre gangen han er dommer på Highbury.

Bennett har dømt Liverpool tre ganger denne sesongen, noe som har endt i to seire og en uavgjort. Det dreier seg om 2-2 kampen i Birmingham, 2-0 seieren over Aston Villa på Villa Park og seieren med samme sifre mot Middlesbrough på hjemmebane.

Arsenal kan også vise til en identisk statistikk, nemlig 2 seire og 1 uavgjort med Bennett som pipeblåser denne sesongen. Han dømte da Gunners vant 2-0 over Newcastle på Highbury og 1-0 borte mot Charlton, samt i 1-1 kampen mot Tottenham på White Hart Lane.

Linjedommere på søndag blir Rob Lewis og Ceri Richards, mens Andy Woolmer er fjerdedommer.

Fotballbilletter Liverpool - Boton 
Vi har mottatt noen billetter til Liverpools hjemmekamp mot Bolton søndag 9. april. Avspark er klokken 1400 lokal tid og billettene gjelder for Anfield Road Lower.

Billettene koster kr 450,- per stk og medlemmer kan bestille ved å sende en mail til [email protected] 

Oppgi ditt navn og adresse og hvor mange du ønsker å kjøpe.

OBS: Ønsker du billetter til andre personer må vi også ha navnene deres. De også være medlemmer.

Har vi billetter til deg vil du motta en betalingslink hvor du betaler med et gyldig bankkort