Lyon vil starte Cissé-samtaler

Fransk presse skriver at Lyon vil starte samtaler med Liverpool om en overgang for Djibril Cissé med det aller første. Carragher håper på flere sjanser på midtbanen.

Lyons styreformann, Jean-Michel Aulas, uttrykker i dag glede over at Djibril Cissé ivrer etter en overgang til den franske toppklubben. Avisrapporter i Frankrike hevder at Lyon vil starte samtaler med Liverpool om Cissé i nær fremtid.

- Når en spiller ønsker å komme til Lyon, elsker vi at han sier det så klart som dette, uttaler Aulas til Le Progres.

Cissé uttalte nylig at han ønsker å spille fotball i Frankrike igjen, og gjerne under mannen som hentet han til Liverpool, Gerard Houllier.

- Jeg fikk aldri sjansen til å jobbe sammen med Mr. Houllier i Liverpool. Det vil være en fornøyelse å få sjansen til det i Lyon. Jeg har mye respekt for han, uttalte Cissé til fransk presse nylig.

Carragher håper på flere sjanser på midtbanen
Jamie Carragher håper han gjorde seg fortjent til flere sjanser på midtbanen for England, etter at han var med å bidro til at engelskmennene beseiret Ungarn 3-1 i gårsdagens privatlandskamp. Liverpool-stopperen gjorde en bra figur både som anker på midtbanen og som høyreback på Old Trafford.

- Jeg er glad over sjansen jeg fikk til å vise meg fram, og jeg er fornøyd med innsatsen. Den eneste skuffelsen var at jeg ikke fikk litt mer spilletid på midtbanen, men skaden til Gary Neville førte til at jeg måtte ned på høyrebacken. Det ville vært fint å få prøve seg en gang til på midtbanen før VM, men jeg tror Neville fikk seg en smell som kan holde han utenfor lørdagens kamp mot Jamaica. Så jeg må kanskje spille høyreback også i den kampen, sier Carragher til Liverpool Echo i dag.

- Jeg har ikke spilt på midtbanen på en stund, men manageren brukte meg der på trening dagen før Ungarn-kampen, og det fungerte bra. Jeg har spilt sammen med Dietmar Hamann i en årrekke nå, og han er en mester i ankerrollen. Jeg har lært mye fra han, legger Carra til.

- Jeg snakket faktisk med Didi en time før kampstart i går kveld, og jeg kommer til å ringe han under mesterskapet i Tyskland også. Det er ingen som det er bedre å få råd av når du skal opptre i en defensiv midtbanerolle.

- Jeg vet det er andre spillere som kan spille i denne rollen for England, og den engelske pressen kan ha stor påvirkningskraft i så måte. Men jeg bekymrer meg ikke over hva avisene skriver om hvem som bør bekle rollen. Jeg konsentrerer meg i stedet om å gjøre det best mulig for laget og manageren.

- Jeg syntes det fungerte bra med Steven Gerrard i en mer offensiv posisjon. Han var utmerket i går, som gjorde mål og vant et straffespark.

Carragher ler ellers av Peter Crouch sin robotdans etter at han gjorde Englands tredje mål.

- Jeg fortalte Crouchy at han måtte ta dansen sin fra Beckhams fest om han gjorde mål. Han har måttet tåle mye verbal juling fra de andre spillerne på grunn av sin opptreden der.